Aleyna Tilki'nin Kalça Pozu Hayranlarını Kızdırdı! Sosyal Medyada linç Edildi!

Aleyna Tilki'nin Kalça Pozu Hayranlarını Kızdırdı! Sosyal Medyada linç Edildi!

Aleyna Tilki'nin Kalça Pozu Hayranlarını Kızdırdı! Sosyal Medyada linç Edildi!

Kliplerinde verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, bu kez kalçasını çevirerek kamera karşısına geçti. Pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Aleyna Tilki'ye eleştiri yağdı. Yorumları görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Acun Ilıca'nın sunduğu programla genç yaşta sesini duyuran Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde çektiği kliplerle olay yaratıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel şarkıcı, yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Tilki bu kez kalçasını kıvırarak kendinden emin pozunu hayranlarıyla paylaştı.

Yastık Koydun Mu?

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan 22 yaşındaki ünlü şarkıcı, yaptığı her paylaşımla olay yaratıyor. Aleyna Tilki bu kez bir duvarın önünde poz verdi ve kalçasını kameraya doğru çevirdi. Bunu sosyal medya hesabında paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcının paylaşımının altına "Londra'dan Aydın'a" notunu bırakmasıyla ilgili yorumlar şaşkınlık yarattı. Detaylar burada...

Genç yaşta üne kavuşan genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde bir iki fotoğraf paylaşmıştı. Birinde, kalçasını kameraya doğru döndürürken fotoğraf viral oldu.

Bazı müritleri tarafından desteklenirken, bazı müritleri tarafından linç edildi. Yorumlar harikaydı.

Beyaz bir duvarın önünde sırtı kameraya dönük olan Aleyna Tilki, pembe çiçekli pantolonuyla erkeklerin gözlerini büyüledi.

Kullanıcılar ayrıca "baban seni böyle görse kalp krizi geçirecek" demişti.