Yasmin Erbil Fena Yakalandı! Mehmet Ali Erbil Çileden Çıktı!

Yasmin Erbil Fena Yakalandı! Mehmet Ali Erbil Çileden Çıktı!

Yasmin Erbil'in Instagram hesabından paylaştığı bir video dudak uçuklattı. Bir erkekle çekilen videosunda onu öptüğü görüldü. Mehmet Ali Erbil'in kızının videosu karşısında neler söyleyeceği bilinmiyor. Mali kızına tepki gösterdi mi? Yasmin Erbil videoda kimi öpüyor? İşte tüm detaylarla beraber o öpme videosu...

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisindeki rolü ile akıllara geliyor. Ünlü ismin oyunculuk deneyimi beklentileri pek de karşılaşmış değil. Dolayısıyla kendisine verilen rol sayısı da azaltıldı. Ancak deneyim kazandığı için gelecek zamanlarda daha iyi performans sergilemesine neden olabilir. Tüm bu gelişmeler ışığında gündeme çok farklı bir olayla geldi. Mehmet Ali Erbil'in bu olay karşısındaki tepkisi merak edildi. Yasmin Erbil, Instagram hesabından paylaştığı bir videoda erkeği öpüyor ve bu durum hayranlarını harekete geçiriyor. Kısa süre içerisinde sosyal medyada insanların konuştuğu bir gelişme oldu.

4444-k2ay.jpg

Yasmin Erbil Kimi Öptü?

Ünlü ismin öptüğü kişinin Mehmet Ali Erbil'in küçük oğlu olduğu iddia edildi. Dolayısıyla düşünüldüğü gibi panik yapılmasına veya heyecanlanmaya gerek kalmadı. Gece yarısı eğlence mekanında çekilen görüntü ilk başta yeni bir sevgili izlenimi yaratmıştı. Ancak görülen o ki yaşananlar yalnızca basit bir videodan ibaret.

Mehmet Ali Erbil Ne Söyledi?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptığı merak konusu haline geldi. Kızının birini öptüğü videoyu görünce ilk başta tepki gösterdi mi bilinmiyor. Mali, söz konusu durumun açıklığa kavuşturulmasıyla beraber rahatlamıştır. Aksi halde babasının bu olayları Instagram hikayesi ile paylaşmasına ne diyeceği tahmin edilemiyor.