Yasak Elma Dizi Oyuncusu Eda Ece Hayranlarını Üzen Haberi Verdi! Eda Ece Diziye Veda Ederek Başka Bir Projede Yer Alacak!

Yasak Elma Dizi Oyuncusu Eda Ece Hayranlarını Üzen Haberi Verdi! Eda Ece Diziye Veda Ederek Başka Bir Projede Yer Alacak!

Fox TV'deki dizide başrol oynayan Eda Ece, yeni bir programda sunuculuk yapacak. Eda Ece'nin Yasak Elma'dan ayrılabileceği ifade edildi. Peki ünlü oyuncu hangi programı sunacak? Programın ismi ve formatına dair çeşitli gelişmeler yaşandı. Eda Ece'nin sürpriz açıklaması herkesi şaşırtacak.

Yasak Elma dizisinde adeta deprem yaşanıyor. Başrol oyuncusu Eda Ece'nin farklı bir projede yer alacak olması hayranlarını tedirgin etti. Çünkü dizinin final yapabileceği ve yayın hayatına veda edebileceği belirtiliyor. Eğer Yasak Elma yayınlanmaya devam eder ise bu sefer de Eda Ece diziden ayrılacak mı sorusu soruldu. Fox TV'de ekrana gelen diziyle ilgili merak edilenleri yanıtladık. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ünlü isim müjdesini duyurdu. Bir süredir bu proje üzerine yoğunlaştığı biliniyor.

Eda Ece'den Program Sürprizi!

Eda Ece, yakın zaman sonra program sunmaya başlayacak. Kendisine birkaç sene evvelinde bu program teklif edilmiş. Ancak çeşitli salgın sorunlarından ötürü programa bir türlü başlayamadığı ifade edildi. Şimdi ise tüm hazırlıklar sürüyor. Yarışmanın tüm dünyada yayınlanan bir formatta olduğunu söylemesi şaşırttı. Acaba hangi yarışmayı sunacak diye bekleniyor.

Yasak Elma'dan Ayrılacak mı?

Ünlü oyuncunun Yasak Elma'dan ayrılması beklenmiyor. Çünkü dizinin devamı kendisi için de önemli. Başrol karakteri Yıldız'ı canlandırmasından ötürü hem program hem de diziyi bir arada götüreceği gelen iddialar arasında.