Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol alan Vahide Perçin, diziden ayrılma kararı almıştı. Ekranların en çok izlenen dizisinden ayrılan yetenekli oyuncu yeni projesi ile gündem oldu. Vahide Perçin'in yeni projesi ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Ekranların usta ve en deneyimli oyuncularından Vahide Perçin ekranlara tekrardan dönüyor. Son olarak hayranlarının karşısına Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkan Perçin çok yakında tekrardan setlerde olacak.

Usta oyuncu Vahide Perçin bu zamana kadar Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl ve Annem gibi birçok başarılı projede yer aldı. Bir dönem yaşadığı kanser tedavisi gören Vahide Perçin dizilere ara veren oyuncu iyileşmesinin ardından yeniden setlere tekrar dönmüştü.

Yetenekli oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden neden ayrıldı?

Yetenekli oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden neden ayrıldı? Vahide Perçin en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı sert kadın karakteri Hünkâr ile hafızalara kazınmıştı. Hünkâr öldürülmesi sonrası Vahide Perçin’in diziden ayrılması izleyicilerde büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntüye uğratmıştı.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılığı sonrası bir süre ekranlardan uzak kaldı. Şimdilerde ise yeniden geri dönüşe hazırlanıyor. Oyuncunun yeni projesi ise herkes tarafından merakla bekleniyor. Vahide Perçin hayranları, oyuncunun hayat vereceği karakteri de merak ediyor.

Vahide Perçin, yeni projesi için kolları sıvadı

Vahide Perçin, yeni projesi için kolları sıvadı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Vahide Perçin, yeni dizi de rol almak üzere imzasını attı. Dizinin yapımcısı Tims&B aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova’nın yapım şirketi de olacak.

Alınan haberlere göre senaryo çalışmaları hala sürmekte olan dizi çok etkili bir kadın hikâyesini konu alacak. Projenin yeni bilgileri önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacak.