Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç'tan Acı Haber Geldi! Serdar Ortaç Sevenleri Yasa Boğuldu!

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç'tan Acı Haber Geldi! Serdar Ortaç Sevenleri Yasa Boğuldu!

Serdar Ortaç ve Arto arasındaki gelişme şok etti. Serdar Ortaç'ın zehirlenmesinden sonra, Arto'nun canlı yayında Ortaç'a söyledikleri dikkat çekti. Multipl skleroz (MS) hastalığına da değinen Arto, Serdar Ortaç'ın iyiliği için konuştuğunu söyledi. Peki vasiyetinden sonra zehirlenen Serdar Ortaç'ın durumu nasıl?

Başarılı sanatçı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün vasiyetini açıklamıştı. Konser çıkışı zehirlendiğini duyuran ünlü isim, herkesi şaşırttı. Söylemezsem Olmaz programındaki gelişmede ise Arto'nun sözleri programa damgasını vurdu. Peki Arto, Serdar Ortaç için neler söyledi? Ortaç'ın vasiyetine ilişkin son gelişme ise dikkat çekiciydi. Ünlü ismin vasiyet dağıtma şekli ise şaşırttı.

Vasiyetini Herkese Dağıtıyor

Serdar Ortaç, ailesinden orkestrasına kadar pek çok kişiye vasiyetini hisse şeklinde dağıtacak. Böylelikle herkese eşit şekilde bölüştürmeyi amaçlıyor. Üstelik birkaç vakfa daha da hisse ayırdığını ifade etti. Geçtiğimiz günkü zehirlenme olayından sonra kendisi tekrardan gündeme geldi. Arto'nun canlı yayındaki sözleri ise bizzat Serdar Ortaç içindi.

"İlaçla alkol alma" Dedi

Arto, Serdar Ortaç'ın multipl skleroz (MS) hastalığına dikkat çekerek, onun ilaçla birlikte alkol almaması gerektiğini söyledi. İlacını değiştirmiş olsa dahi yaptığının tehlikeli olduğunu vurguladı. Hali hazırda ilerleyen hastalığına da değindi ve bu durumun sakıncalı olabileceğini söyledi. Arto, Serdar Ortaç'ın değerli bir sanatçı olduğunu da ekledi.