Ünlü Oyuncu Gökçe Bahadır Özel Hayatını İfşa Etti!

Ünlü Oyuncu Gökçe Bahadır Özel Hayatını İfşa Etti!

Yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır yer aldığı projelerin büyük ilgi görmesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Bunun dışında özel hayatında Emir Ersoy ile büyük bir aşk yaşayan Gökçe Bahadır mutluluğunu kameralara da yansıttı. İşte haberin tüm detayları...

Özel hayatı dışında iş yaşamının da çok iyi gittiğini söyleyen Gökçe Bahadır enerjik ve mutlu görüntüsü ile ekranlara yansıdı. Bunu karşı tarafa hissettiren yetenekli oyuncu son dönemin öne çıkan isimleri arasında yer almayı da başardı. Alınan bilgiler neticesinde Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisindeki Matilda karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, hayranları tarafından büyük beğeni kazandı. Netflix'te yayınlanan dizi dışında Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide de rol alan Gökçe Bahadır FOX TV ekranına da sergilediği performansı ile birlikte bir hayli yakıştı. Yetenekli oyuncu özel hayatı ve iş hayatında her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi.

Gökçe Bahadır, yeni yaş gününü kutladı!

Sevgilisi Emir Ersoy ile birlikte 40. yaş gününü kutlayan yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır kameralara bir hayli mutlu göründü. Yetenekli oyuncunun enerjisi ise gözlerden kaçmadı. Bunun dışında Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Ersoy ise tüm güzelliklerin Gökçe Bahadır bulmasını dileyerek iyi ki doğmuşsun mesajını iletti. Sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisinin doğum gününü kutlayan Emir Ersoy çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bunun ardından sevgilisi dışında Gökçe Bahadır da mutlu halleri ile kameralara açıklama yaparak özel ve aşk hayatının çok iyi gittiğini söyledi. Hatta yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır kendisinin hep mutlu olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncuya hayranlarından destek gecikmedi

Ünlü oyuncunun sevgilisi Emir Ersoy Kulüp dizisini gururla izlediğini aktararak projede yer alan herkese emeklerinden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bunun dışında Gökçe Bahadır hayranları da yetenekli oyuncunun çok iyi bir performans çıkardığını, özellikle Kulüp dizisinin çok başarılı olduğunu dile getirdi. Bunun ardından kimi sosyal medya kullanıcıları ise ünlü oyuncunun Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde daha iyi performans sergilediğini savundu.