Uğur Güneş, Kariyeri Hakkında Açıklama Yaptı! Ünlü Oyuncu Dizi Sektöründe Neyi Hedefliyor?

Uğur Güneş, Kariyeri Hakkında Açıklama Yaptı! Ünlü Oyuncu Dizi Sektöründe Neyi Hedefliyor?

Eski model arabası olduğunu, o araba ile Türkiye’de gitmediği yerin kalmadığını, ardından İstanbul’da dizilerde rol almaya başladığını ve buralara kadar geldiğini aksetti. Uğur Güneş, tiyatro sektöründen sonra 2011 yılında Eray karakterine hayat verdi.

Yakışıklı oyuncu, Kaymakam rolü ile ‘İsimsizler’ adlı dizide yer aldı. Bu dizide Kaymakam Fatih’e hayat verdi. Uğur Güneş’in bu dizide yer almasının ardından yıldızı parladı. İsimsizler adlı dizi ile yeteneğini ortaya atan oyuncuya, talepler arttı.

PEKİ AMA ÜNLÜ OYUNCU, OYUNCULUĞA NASIL BAŞLADI? İŞTE UĞUR GÜNEŞ’İN OYUNCULUK SERÜVENİ…

Peki ama ünlü oyuncu, oyunculuğa nasıl başladı? İşte Uğur Güneş’in oyunculuk serüveni… Ünlü oyuncu Cep Herkülü; Naim Süleymanoğlu filminde ise kısa bir sahne canlandırdı. Dizi sektörü dışında filmlerde de rol alarak, Cep Herkülü; Naim Süleymanoğlu filmi dışında Emrah karakteri ile Şeytan-ı Racim isimli filmde oynamıştır. Bu film Uğur Güneş’in ilk sinema filmidir.

Güneş, Urfalıyam Ezelden isimli dizide ise Çetin karakterine hayat vermiş, bunun yanı sıra Seddülbahir 32 Saat’te oynamıştır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynayan oyuncu, Tuğtekin karakterine hayat vermiştir. Daha sonra ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek ile başrol alarak Yılmaz karakterini canlandırmış.

Uğur Güneş, ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılarak, Kanunsuz Topraklar adlı diziye geçiş yapmıştır. Kanunsuz Topraklar dizisinde ise Hülya Avşar ve Deniz Çakır ile başrol paylaşacak. Hayranları dizinin yayınlanmasını dört gözle bekler durumda…

HER ZAMAN KONTROLLÜ DÜŞÜNÜRÜM; ÜNLÜ OYUNCUNUN KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ

Her zaman kontrollü düşünürüm; ünlü oyuncunun kişisel özellikleri. Gülmeyi çok sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu Uğur Güneş, eğlenceli bir yapısının olduğunu, çevresindeki insanlara sıcak ve samimi davrandığını söyledi.

Yaşantısında dürüst davrandığını, çok neşeli bir yapıya sahip olduğunu, ne olursa olsun mütevaziliği elden bırakmadığını, yapı olarak sakin davrandığını, duygularını içinde yaşadığın, karşı tarafa pek yansıtmadığını ifade etti.