Uğur Güneş Kariyer Planı Hakkında Şoke Edici Açıklamalar Yaptı! Yetenekli Oyuncu, Setlere Ara mı Veriyor?

Uğur Güneş Kariyer Planı Hakkında Şoke Edici Açıklamalar Yaptı! Yetenekli Oyuncu, Setlere Ara mı Veriyor?

Yetenekli oyuncu Uğur Güneş'in biyografisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Uğur Güneş aslen nereli ve kariyer planları neler? En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Uğur Güneş hakkında neler biliniyor? İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu Uğur Güneş’in biyografisi. 1987 tarihinde 10 Kasım’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu, 1987 yılında Ankara’da doğdu.

Uğur Güneş, aslen Ankaralıdır. Uğur Güneş’in boyu ise 1.81 m’dir. Göz rengi eladır. Burcu ise Oğlak olan oyuncunun, bir erkek ve bir kız kardeşi var. Dizi sektörü dışında birçok sinema filminde de rol almıştır.

Türk oyuncu Uğur Güneş’in instagram hesabı ise (https://www.instagram.com/ugurnesofficial/)

Uğur Güneş hakkında merak edilen her şey haberin devamında…

Aslen Ankaralı olan Uğur Güneş’in çocukluk ve gençlik yılları memleketi Ankara’da geçti. Oyuncunun bir erkek ve bir kız kardeşi olduğu biliniyor.

Kendisi ile yapılan röportajlarda mutlu bir çocukluk geçirdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, çocuk döneminde çok mücadele verdiğini, hayatında belli olmayan noktaların var olduğunu, buna rağmen mutlu bir çocukluk geçirdiğini aksetti.

Sözlerini sürdüren Uğur Güneş, olması gerektiği gibi bir çocukluk yaşadığını, küçükken hayal kurmayı ve eğlenmeyi çok sevdiğini ifade etti. Anı yaşamayı seven yetenekli oyuncu Uğur Güneş, mutlu ve eğlenceli bir çocuk olduğunu dile getirdi.

ÇOCUKLUK YILLARI GİBİ EĞİTİMİNE DE ANKARA’DA DEVAM ETTİ

Çocukluk yılları gibi eğitimine de Ankara’da devam etti. Ankara’da doğup büyüyen oyuncu, eğitimine de Ankara’da devam ederek, üniversiteyi Ankara Üniversitesi'nde tamamladı.

Ankara Üniversitesinde Dil Tarih Tiyatro Bölümü okudu. Mezun olduktan hemen sonra oyunculuk derslerine yöneldi.

BİR İLAN HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ!

Bir ilan hayatımı değiştirdi diyen Oyuncu Uğur Güneş, aklında oyuncu olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını, ansızın karşısına bir ilanın çıkmasından sonra ilana başvuru yaptığını söyledi.

Ünlü oyuncu, bu ilana başvuru yapmasının ardından hayatının değiştiğini, başvurusuna olumlu dönüş yapıldığını ve oyunculuk sektörüne çocuk tiyatrosunda amatör olarak başladığını anlatıyor.