Türkiye'de Hangi Ünlülerin Cinsiyet Değiştirdiklerini Biliyor Muydunuz? Duyunca Şaşıracaksınız!

Türkiye'de Hangi Ünlülerin Cinsiyet Değiştirdiklerini Biliyor Muydunuz? Duyunca Şaşıracaksınız!

Ülkemizde de dahil olmak üzere ünlü isimlerin bazıları cinsiyet değiştirme operasyonu ile adından söz ettirdi. Kimileri sanatçı kimileri ise oyuncu idi. Peki Türkiye'de cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren isimler kimlerdir? İşte merakla beklenilen ve damgasını vuran o isimler...

Cinsiyet değiştiren pek çok ünlü bulunuyor. Gerek dünyadan ve gerekse ülkemizden de ünlülerin bu tarz kararlar aldığına denk geliyoruz. Hangi isimler geçmişte cinsiyet değiştirdi? Ünlü oyuncu Ellen Page'nin 2017 yılında cinsiyet değiştirme operasyonuna girdiğini biliyoruz. İsmini de Elliot olarak değiştirmişti.

Türkiye'de Cinsiyet Değiştiren Ünlüler

Sanat camiasının saygın isimlerinden olan Diva Bülent Ersoy, 1981'de Londra'da geçirdiği operasyon ile cinsiyet değiştirmişti. 8 yıl kadar ülkemizde sahneye çıkamayan ünlü isim, daha sonra cinsiyet değişikliğinin tanınmasıyla sahne alabildi. Çıkardığı parçalar ile yüreklere dokunan Bülent Ersoy'un günümüzde aktif sanat yaşamı devam ediyor.

Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Selin Ciğerci'nin de cinsiyet değiştirme operasyonu olduğu bilinmekte. Kendisinin pek çok yatırımı bulunuyor ve kozmetik dünyasında çeşitli hizmetler veriyor. Kendisinin yanı sıra Neslihan Doğrusöz, Devran Çağlar ve Ayta Sözeri de cinsiyet değiştirme operasyonunu geçiren ünlüler arasında. Daha önce Emret Komutanım dizisinde oynayan Rüzgar Erkoçlar'ın da bu operasyondan geçirdiği bilinmekte. Türkiye'de oldukça yaygın olan ve kabullenilen cinsiyet değiştirme işlemi, pek çok kesim tarafından anlayışla karşılanıyor.