Turabi Adem Kılıçcı'yı Kafes Maçına Davet Etti! Adem Kılıçcı Kabul Edecek mi?

Turabi Adem Kılıçcı'yı Kafes Maçına Davet Etti! Adem Kılıçcı Kabul Edecek mi?

Eski Survivor yarışmacılarından Turabi, Adem Kılıçcı'yı kafes dövüşü maçına davet etti. Twitter hesabı üzerinden yaptığı sert açıklama gündem oldu. Peki bu konuda kendisinden nasıl bir açıklama gelecek? Güncel gelişmelerle birlikte Turabi'nin açıklamalarını paylaşıyoruz.

Turabi Çamkıran, Adem Kılıçcı'ya Twitter üzerinden çok sert cümleler yazdı. İfadesinde öyle detaylara yer verdi ki duyanlar ilk başta çok şaşırdı. Çünkü kimse böyle bir açıklama beklemiyordu. Güncel gelişmeler dahilinde kendisinin neler söylediği belli oldu.

Turabi'den Sert Cümleler!

Turabi, zamanında tartıştığı Adem Kılçcı'ya bir anda yükselmeye başladı. Yaptığı açıklamada ise "Tüm hastane masrafların her şeyin bana ait. Zaten gelip seni teke tek her türlü dövecem. Bari bedava olmasın. Beş para etmez korkak, yalancı, düzembaz, kuru sıkı delikanlının tekisin. Bari biraz para edersin sayemde. Dinlene dinlene dövücem seni kafeste." sözlerine yer verdi. Bu açıklamasından sonra Twitter gündemi bir anda değişti.

Adem Kılıçcı Sessizliğini Korudu

Yıllar sonra kendisine cevap veren Turabi'ye karşın Adem Kılıçcı'nın sessizliğini koruduğu belirtiliyor. Bu nedenle ikilinin arasında herhangi bir görüşme olmayabilir. Ancak yine de Turabi'nin bu ani çıkışı bir süre daha konuşulacağa benziyor. Eğer Adem Kılıçcı bu teklifi kabul eder ise herkes şaşıracak.