Tuba Büyüküstün Koronavirüse Yakalandı! Ünlü Oyuncudan İlk Açıklama Geldi

Tuba Büyüküstün Koronavirüse Yakalandı! Ünlü Oyuncudan İlk Açıklama Geldi

Netflix platformunda yayınlanmak için çekimleri bir süredir süren Another Self isimli dizinin setinde Tuba Büyüküstün çalışmalara başladı. Uzun bir süre sette olan Tuba Büyüküstün Ayvalık çekimleri esnasında büyük bir talihsizlik ile karşı karşıya kaldı.

Alınan bilgiler neticesinde koronavirüs testi pozitif çıkan Tuba Büyüküstün, koronavirüs salgını yakalanmasıyla gündeme geldi. Bunun ardından tüm ekibe testler yapıldı ve dizinin çekimi iptal edildi. Tuba Büyüküstün, hastaneye kaldırıldı. Bunun ardından ünlü oyuncu, İnstagram hesabından sağlık durumu ile alakalı paylaşım yaptı.

Tuba Büyüküstün’den açıklama gecikmedi

Tuba Büyüküstün’den açıklama gecikmedi. Yetenekli oyuncu Tuba Büyüküstün kendisini merak eden hayranlarına Instagram hesabına sağlık durumu ile alakalı açıklama yapmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncu Instagram hesabından açıklama yaparak koronavirüs salgınına yakalandığını ve bundan dolayı 4 gündür hastanede olduğunu söyledi.

Açıklamalarını sürdüren Tuba Büyüküstün, kendisine destek olan sağlık personelleri de teşekkür ederek evine döndüğünü belirtti. Takipçilerine ancak haber verebildiğini söyleyen Tuba Büyüküstün, sette koronavirüs salgınına yakalandığını ve 4 gündür hastanede olduğunu dile getirdi.

Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu ile alakalı ilk açıklama!

Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu ile alakalı ilk açıklama! An itibarı ile evine döndüğünü söyleyen Tuba Büyüküstün hastanedeki süreçte yanında olan sağlık personellerine ve hemşireleri teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Ayrıca her yerden gelen güzel dilekler için de teşekkür mesajı paylaşan Tuba Büyüküstün koronavirüsü atlattığını ve oldukça iyi olduğunu dile getirerek takipçilerin meraklı bir nebze olsun giderdi.

Dizi çekimleri bir süre durduruldu

Dizi çekimleri bir süre durduruldu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesini Tuba Büyüküstün dışında Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak ve Seda Bakan da Another Self dizisinin çekimlerinin başrollerinde yer alıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Netflix için çekimleri devam eden proje bir süre durduruldu. Dizi ekibinin ne zaman çekimler için bir araya geleceği ise henüz bilinmiyor.