Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayluk Evleniyor mu? Sarıtaş Özel Hayatı Hakkında Açıklama Yaptı!

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayluk Evleniyor mu? Sarıtaş Özel Hayatı Hakkında Açıklama Yaptı!

Yetenekli oyuncu Tolga Sarıtaş, kısa sürede yeteneği ile ön plana çıkan bir isim oldu. Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı yükselen Tolga Sarıtaş, özel hayatı hakkında bakın neler söyledi. Tolga Sarıtaş, özel hayatı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar..

Güneşin Kızları adlı dizide başrol oyuncuları arasında yer alan Tolga Sarıtaş, yeteneği ile kısa sürede birçok yapımcının dikkatini çekti. Bunun ardından Söz adlı dizide de başrol oynayan Tolga Sarıtaş, yapımcıların gözdesi oldu.

Söz Dizisinin ardından projeleri değerlendirmeye alan Tolga Sarıtaş, Ferhat ile Şirin dizisinde oynadı. Fakat dizi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Ferhat ile Şirin adlı dizi de istenilen reytinglere ulaşamayınca final yapma kararı aldı.

Arıza dizisi de final kararı aldı!

Arıza dizisi de final kararı aldı! Kariyer yolculuğuna sağlam adımlarla ilerleyen Tolga Sarıtaş, Arıza adlı dizide Ayşe Ayçin Turan ile başrolü paylaştı. Kısa sürede birçok kesime hitap eden Arıza dizisi kemik İzleyici kitlesine sahip oldu.

Fakat dizi ilerleryen dönemlerde reyting olarak gerileme yaşadı. Bunun ardından kanal ve yapım ekibi izleyici tepki gösterse bile Arıza dizisinin fişini çekti. Böylece Arıza dizisi izleyicisine veda ederek final yaptı. Kariyer yolculuğunda iyi bir başarı yakalayan Tolga Sarıtaş, özel hayatı ile de anılıyor.

Gözler Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayluk’un üzerinde

Gözler Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayluk’un üzerinde. Zeynep Mayluk ile uzun süre önce sevgili olan Tolga Sarıtaş, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih edilen ediyor. Hatta Tolga Sarıtaş gibi sevgilisi Zeynep Mayluk da ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Uzun süredir sevgili olan Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayluk’un ne zaman evleneceği ise merak söz konusu oldu.