Suskunlar Dizisinin Sibel’inden Büyük Atak! Ekranlara Tekrardan Döndüğünü Açıkladı!

Suskunlar Dizisinin Sibel’inden Büyük Atak! Ekranlara Tekrardan Döndüğünü Açıkladı!

Bir zamanların efsane dizisi olan Suskunlar’da rol alan başarılı oyuncu Özge Sezince Varley, uzun süreli ayrılık sonrası tekrardan ekranlara geri dönüyor. Bu haber karşısında ünlü oyuncunun rol alacağı proje merak söz konusu oldu. İşte haberin detayları..

Özge Sezince Varley, kansere hastalığı ile tanınan ve kansere karşı verdiği mücadelesiyle kalplerde yer edinen, Türkiye’nin acı kaybıyla yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan Demir Kadın Neslican filminde rol alacak.

Televizyon dizi dünyasına 2010 yılında adım atan Varley yayınlanan Halil İbrahim Sofrası dizisiyle tanınan Varley, 2012 yılında Show TV’de ekrana gelen Suskunlar dizisiyle karşımıza tekrar çıkmıştı. Varley oyunculuğunu yaptığı dizide Sibel karakterine hayat vermişti.

Yetenekli oyuncunun hayat vereceği karakter belli oldu!

Yetenekli oyuncunun hayat vereceği karakter belli oldu! Birçok yapımda rol alan Varley 2017 yılına kadar Emanet, Sevda Kuşun Kanadında, Yıldızlar Şahidim’in de aralarında bulunduğu birçok yapımda rol aldı. 2017 yılında yayınlanan Rüya dizisi sonrasında ise uzunca bir süre ekrandan uzak kaldı.

Ekranlarda olmadığı bu süreçte iki çocuk annesi oldu. Varley dört yıl ara verdikten sonra tekrardan ekranlara geri dönüyor. Özge Sezince Varley, bu sefer de Demir Kadın Neslican filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Bomba gibi bir proje ile dönüyor

Bomba gibi bir proje ile dönüyor. Başrollerinde Naz Çağla Irmak’ın oynadığı filmin çekimleri hızlı bir şekilde sürüyor. Film, Neslican’ın kanser teşhisi ile başlayan zorlu tedavi sürecini ve süreç boyunca çevresinde, ailesinden ve sosyal medya üzerinden kendisine gelen güçlü destekleri ve hayalleriyle sıkı sıkıya bağlandığını, ilham dolu yaşamını konu alacak.

Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği filmin kadrosunda ise Mesut Akusta, Deniz Uğur, Zeynep Elçin, Naz Çağla Irmak, İlker Aksum, Ahmet Haktan Zavlak, Şeyma Peçe, Yurdaer Okur, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, , Meral Çetinkaya, Sedef Şahin, Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor.