Survivor Yarışmasında Aleyna Öyle Sözler Söyledi ki Ortalık Fena Karıştı! Survivor Final Yaptı ama Onlar Hala Kavga Ediyor!

Survivor Yarışmasında Aleyna Öyle Sözler Söyledi ki Ortalık Fena Karıştı! Survivor Final Yaptı ama Onlar Hala Kavga Ediyor!

Survivor kısa süre önce sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Bunun ardından yarışmanın son bölümünde İsmail kupayı kaldırmıştı. Aleyna ise yarışmadan dördüncü olarak ayrıldı.TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor ekran mecerasını tamamladı.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor'da bunun öncesinde Aleyna Kalaycıoğlu skandal ifadeler ile yarışmaya veda etti. Aleyna’nın şok açıklamalarınım ardından Ayşe ve Poyraz hissettiklerini açıkladı.

Acun Medya tarafından izleyici ile buluşan Survivor yine gündeme damga vurmayı başardı. Çünkü yarışmanın bitmesinin ardından üç isim arasında hala sular durulmuyor. Yayınladığı her bölüm yankı uyandıran Survivor üç isim ile gündeme bomba gibi düştü.
 
Survivor bitti ama o üç isim arasında sular durulmuyor
 
Survivor bitti ama o üç isim arasında sular durulmuyor. Ayşe ve Poyraz yarışma içerisinde çok iyi anlaşan kişiler olarak biliniyor. Bir zamanlar çok yakın olan Aleyna’nın mesafeli davranması izleyicilerin gözünden kaçmadı.
 
Aleyna sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak Poyraz ve Ayşe hakkında konuştu.Bujun ardından söylentiler sosyal medyada gündem oldu. Yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen Aleyna, Ayşe ve Poyraz ile barışmayacağını, onlarla barışmanın mümkün olmadığını aksetti.
 
Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyayı salladı
Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyayı salladı. Ayşe ve Poyraz hakkında yorum yapan Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyada bir defa daha gündem oldu. Sezonu dördüncü olarak tamamlayan Aleyna Kalaycıoğlu, yaptığı açıklamada şok etkisi yarattı.
 
Başarılı yarışmacı Survivor’da iyi anlaştığı Ayşe ve Poyraz hakkında yaptığı açıklamalar ile sosyal medyayı salladı. Ayşe ve Poyraz ile arkadaşlıklarının tamamen bittiğini söyleyerek sözlerine son verdi.