Survivor Yarışmacısının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Resmen Şokta..

Survivor Yarışmacısının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Resmen Şokta..

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor programında bir yarışmacıyla ilgili hamilelik gelişmesi yaşandı. Daha önce programda yarışmış olması nedeniyle tanıdığımız ünlü isim, artık çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor. Peki hangi yarışmacı hamilelik açıklamasında bulundu? İşte Survivor yarışmacısının en mutlu günü...

Survivor programı, ülkemizde en çok izlenen ve düzenli olarak takip edilen programlar arasında gösteriliyor. Yaşanan pek çok gelişme program öncesi veya sonrası fark etmeksizin ilgi çekmekte. Programda yarışmış olan bir isim ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce yarışan ve daha sonra elenen ünlü sporcu, aldığı evlilik kararıyla şok etmişti. Şimdi ise farklı bir açıklama ile karşımıza çıktı. Melisa Emirbayer hakkındaki bu gelişme çok konuşuldu. Peki eski yarışmacı Melisa Emirbayer neler söyledi?

Yarışmacı Hamilelik Açıklamasını Yaptı!

Eski yarışmacı Melisa Emirbayer, evliliğinden sonra hamile olduğuna dair bir müjde verdi. Ünlü ismin bu müjdesiyle beraber takipçileri çok sevindi. Kendisinden beklenmedik zamanda gelen bu haber sevinçle karşılandı. Sami Hamidi ile olan evliliğinden ilk çocuğunu doğurmak üzere.

Bebeğine Övgüler Dizdi!

Karnında bebeği olduğunu sürpriz şekilde duyuran Melisa Emirbayer, onunla ilgili güzel sözlere yer verdi. Kalp atış sesinin en güzel şey olduğunu belirtti. Onun mutlu olduğu anlar ise sosyal medyayı harekete geçirdi. Zamanında Survivor'da yarışan ünlü ismin artık çocuk sahibi olmaya hazırlandığını görüyoruz. Acun Ilıcalı ünlü ismi tebrik etti mi henüz bilinmiyor.