Survivor 2022 All Star Yarışmacıları İfşa Oldu! Acun Ilıcalı TV8'i Bastı Canlı Yayında..

Survivor 2022 All Star Yarışmacıları İfşa Oldu! Acun Ilıcalı TV8'i Bastı Canlı Yayında..

Acun Ilıcalı'nın yıllardır sunduğu Survivor 2022 All Star'da büyük bir gelişme yaşandı. Yarışmacıların kim olduğu öğrenildi. Ortaya çıkan bilgilere göre önemli isimler kadroda yerini aldı.

Peki TV8 programındaki ifşa skandalıyla beraber Acun Ilıcalı nasıl bir açıklamada bulunacak? Kadroda Barış ve Nisa ikilisi de yer alıyor.

Survivor 2022 All Star için hazırlıklar sürerken ortaya atılan kadro iddiası Acun Ilıcalı'nın sinirlerini bozdu. Daha önceden kadronun ifşa edilmesi yönetimi harekete geçirdi. TV8'de yayınlanacak programda kimler  yarışacak? Survivor'da daha önce yıldızlaşmış ve izleyicilerin sempatisini kazanmış kişiler programda yer alacak. Survivor 2022 All Star'da yarışacak adayların listesini paylaşıyoruz. İddialar doğru ise TV8 yönetimi bu ifşanın faturasını kime yansıtacak bilinmiyor.

Survivor 2022 All Star Kadrosu

Sercan Yıldırım, Ogeday, Semih Öztürk, Anıl Berk Baki, Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya, Nagehan Karadere, Seda Ocak, Yusuf Karakaya, Gizem Kerimoğlu, Turabi, Berkay Yuvakuran, Mert Öcal, Elif Gönen, Evrim Keklik, Hikmet Tuğsuz,Damla Can Kılıç

Nisa ve Barış All Star'da!

Survivor 2022'de Nisa ve Barış'ın da birlikte oynayacağı ortaya çıktı. Buna göre, aylar önce ilişkileri sona eren ikilinin artık birlikte olmadığı biliniyor. Ancak aynı programda yarışacaklarına göre aralarındaki konuşmalar şimdiden merak edildi. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın bu ifşa üzerine nasıl bir tepki vereceğini göreceğiz. MasterChef programında da benzer skandallarla gündeme gelmişti. TV8'de bazı bilgilerin önceden sosyal medyaya servis edildiği iddiası herkesin dikkatini çekmiş vaziyette.