Star TV İbo Show'un Fişini Çekti! İbrahim Tatlıses'e İbo Şow Şoku..

Star TV İbo Show'un Fişini Çekti! İbrahim Tatlıses'e İbo Şow Şoku..

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show ekrana gelecek mi? Milyonların merak ettiği programa dair yeni gelişmeler yaşandı. İbrahim Tatlıses'ten ayrılık açıklaması geldi ve pek çok kişi üzüldü. Star TV'de yayınlanacak programa dair tüm detaylar paylaşılıyor. İbrahim Tatlıses İbo Show'u bırakacak mı?

İbrahim Tatlıses, bir süredir İbo Show'u sunmuyor. Star TV ekranlarında yayınlanan programın olmayışı şaşırttı. Konuyla ilgili Tatlıses'ten açıklama bekleniyordu. Gelen açıklamaya baktığımızda ise büyük müjde verildi. Ancak ayrılık paylaşımında da bulunmuştu. İbo Show var mı yok mu?

İbo Show Yayınlanacak mı?

İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımda İbo Show'a başlayacağını duyurdu. Ayrıca turnesinin olduğunu da belirtti ve yoğun bir programın kendisini beklediğini iletti. İzmir'den ayrılırken sosyal medya paylaşımı yaptı ve burayı özleyeceğini dile getirdi. Daha önce skandal açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Tatlıses'in şu sıralar sosyal medyada tepki gördüğü biliniyor.

Yılbaşında İbo Show Olacak

Star TV'nin yılbaşına özel program serisinde İbo Show'un yer alması beklenebilir. İbrahim Tatlıses, yoğun tempoda çalıştığı ve sağlık koşulları elvermediği için çekimler yavaş gerçekleştiriliyor. 2 haftada süren bir bölüm çekimi, İbo Show'un bir süre daha ekrana gelmeyeceğini gösterdi. Hangi ünlülerin konuk olacağı ise henüz belli olmadı. Star TV'nin sevilen programıyla ilgili gelişme yaşandığı vakit haberdar olabileceksiniz.