Star Market Yarışmasının Yeni Bölümünde Hangi Konuklar Ekranlarda Olacak?

Star Market Yarışmasının Yeni Bölümünde Hangi Konuklar Ekranlarda Olacak?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Star Market yarışmasının yeni bölümüne dair tüm detaylar ortaya çıktı. Yarışma bu hafta birbirinden farklı yarışmacıları ağırlayacak. Ayrıca yarışmada 3 takım kıyasıya yarışmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Star TV ekranlarında yayınlanan yarışma programı ‘Star Market’, ünlü isimlerin yarışacağı bölümleri ile birlikte cumartesi günleri ekrana geliyor. Ufuk Özkan’ın sunumuyla hazırlanıp yayınlanan Star Market yarışma programında bu hafta; sunucu manken Elif Ece Uzun ve ünlü şarkıcı Faruk K.’nın partnerleriyle birlikte yarışacağı bölümde, rekabet ve eğlence ile keyifli bir bölüm olacak. Ayrıca yoğun bir şekilde takip edilen Star Market yarışması, izleyici tarafından da yoğun ilgi gördü.

Star Market yarışmasının yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı!

Star Market yarışmasının yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı! Hafta içi her gün saat 16.45’te Star TV ekranlarına gelen Star Market programı Ünlü sunucu Ufuk Özkan’ın sunumu ile cumartesi akşamları da birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Eğlence, hız, Rekabet, heyecan ve büyük ödülün bir arada olduğu Star Market’te ikişer kişiden oluşan ve 3 takım, market bilgilerini konuşturuyor ve büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. Bu mücadele izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeyi de başardı.

Star Market yarışmasının yeni bölümü ne zaman?

Star Market yarışmasının yeni bölümü ne zaman? Hem eğlendiren hem kazandıran market olarak da bilinen bu program alışveriş yaptıkça para harcamak yerine para kazandıran ve en pahalı sepetleri doldurmak için kıyasıya bir mücadelenin yaşanacak. 7 Ağustos Cumartesi Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’ ünlü yarışmacılar ile birlikte saat 20.00’de Star’da. Yayınlandığı her bölüm izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatan Star Market yarışmasının yeni bölümü de büyük bir merakla bekleniyor.

Sunucu-manken Elif Ece Uzun’un teyzesi Şenay Caner i yarışmaya katılacağı ortaya çıktı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde sevilen şarkıcı Faruk K. dansçı partneri Müjgan Nadanoğlu ile yarışmada yer alıyor. Ayrıca fenomen Survivor yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Elif Gören ise birlikte yarışacağı bölümde ekran başındakilere eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.