Songül Karlı ve İbrahim Tatlıses'ten Takipcilerine Özel Video..

Songül Karlı ve İbrahim Tatlıses'ten Takipcilerine Özel Video..

Songül Karlı, yine gündeme düşecek bir hamlede bulundu. Ünlü şarkıcının paylaşımı büyük ses getirdi. Geçmiş yıllarda İbrahim Tatlıses'in programında şarkı söylerken ki videosunu takipçileri ile paylaştı. Videodaki hali çok konuşuldu. Kendisinin saf güzelliğe sahip olduğu belirtildi.

Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı. Ünlü sanatçı, İbrahim Tatlıses'in programında şarkı söylediği anları paylaştı. O anları tekrar tekrar izleyen takipçileri ise Songül Karlı'yı başarılı buldu. Aynı zamanda program sunuculuğu da yapmış olan Karlı, geçen yıllara rağmen güzelliğinden ödün vermemiş. Üstelik eskilere ait paylaşımında sosyal medya kullanıcıları bir noktaya takıldı. Songül Karlı'nın estetiksiz hali çok daha farklıydı. Gençliğini gösterdiği paylaşım ilgiyle takip edildi.

Songül Karlı Estetiksiz Halini Paylaştı

Yıllar öncesine ait şarkı söylediği videoda estetiksiz hali gözüküyordu. Songül Karlı'nın şu an 47 yaşında olduğu düşünülür ise izleyiciler onun çok değiştiğini söylüyor. Hal böyle olunca kendisi konuyla ilgili neler söyleyecek merak konusu haline geldi. İbrahim Tatlıses'in de ünlü şarkıcıyı dikkatle dinlediği görüldü.

Estetiksiz Daha Güzeldi

Son yılların tartışmalı ve bir o kadar da adından söz ettire ismi Songül Karlı'nın estetikleri ile gündeme gelmesi şaşırtmıştı. Kendisinin sahip olduğu güzelliği bırakıp estetikle farklı bir görünüme kavuştuğu görüldü. Ancak her şeye rağmen formundan asla ödün vermiyordu. Düzenli olarak spor yapıyor ve bu nedenle de iddialı pozlar paylaşabiliyordu.