Somer Şef Kameralara Koruma Ordusuyla Yakalandı! Somer Şef'in Başı Belada mı?

Somer Şef Kameralara Koruma Ordusuyla Yakalandı! Somer Şef'in Başı Belada mı?

Somer Şef'ten gelen açıklama ile birlikte herkes şok olacak. Ünlü ismin korumalarla gezmesi şaşkınlık yarattı. MasterChef jüri üyesinden hiç beklenmedik bir hamle geldi. Bu gelişme esasında izleyiciler de şok oldu kaldı.

Somer Şef'in bir mekan çıkışında korumaları ile görüntülenmesi şok etkisi yarattı. Kendisine eşlik eden çok sayıda ismin olması dikkat çekiyor. Bu nedenle ünlü isme dair çok fazla yorum yapıldı. Sosyal medyada Somer Şef hakkında paylaşımlar mevcuttu. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka neler beklemekte? Somer Şef hakkında yapılan paylaşımların bir kısmı ise güldürdü.

Somer Şef Gündem Oldu

Somer Şef'in bu kadar fazla korumaya sahip olmasına anlam verilemedi. Bazı kullanıcılar ise "bu adam sırf kuru fasulyeyi iyi yapıyor diye mi bu kadar çok korunuyor, Somer Şef'in yanında neden bu kadar çok koruma var özelliği nedir?, Adam kendini suikastten falan koruyor herhalde maşallah" gibi yorumlarda bulundu.

MasterChef Programı ile Tanındı

Öte yandan Somer Sivrioğlu, MasterChef programındaki performansı ile tanınmıştı. Sonrasında ise ünlü ismin git gide daha popüler olduğu ve reklamlarda oynadığı görüldü. Kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulmakta. Somer Şef'in söz konusu görüntüye dair bir açıklama yapıp yapmayacağı yakın zamanda ortaya çıkacaktır.