Sinem Kobal’dan Şoke Eden Açıklama; “Gelen Her Projeyi Kabul Etmiyorum!”

Sinem Kobal’dan Şoke Eden Açıklama; “Gelen Her Projeyi Kabul Etmiyorum!”

Oyunculuk onun için ne anlam ifade ediyor? Çocuk yaşta oyuncu olmayı tercih etmediğini ve göz önünde olmanın aslında oyunculuğun getirdiği bir şey olduğunu düşünüyor. Sinem Kobal, gelen her teklifi de kabul etmediğini dile getirdi. İşte detaylar...

Çok çalıştığını, emek verdiğini söyleyen Kobal, oyunculuğu özgürlükten fedakârlık etmek olarak yorumladı. Mesleğin en zor yanlarının bu olduğunu, güzel yanlarının ise birçok insana ulaşmak, birçok kişinin kalbine dokunmak, sevgiyi paylaşmak, hayatlarını değinmenin güzel bir şey olduğunu söyledi.

Bir proje geldiğince öncelikle ekibe baktığını söyleyen Kobal, ‘oyunculuğun ekip işi olduğuna inanıyorum. İyi bir işin ortaya çıkması için yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı ortak paydada buluşuyor.

Sinem Kobal yıllar sonra sarı saçlarını koyu renge boyattı - Magazin haberleriBu yüzden buna çok dikkat ediyorum. Mutlu olacağım sette çalışmak benim için çok önemli. Çünkü çok uzun saatler çalışıyoruz ve sürekli aynı insanları görüyoruz. Aslında internet projelerinde yer almak istiyorum, beğendiklerim de var. Beni heyecanlandıracak ya da seveceğim bir iş olursa içinde olmak isterim. ’dedi.

Daha keşfedecek çok şey olduğunu düşünen Kobal, sindire sindire yaşamak istediğini, bu konularda telaşlı olmadığını, her gelen projeyi kabul etmediğini, çünkü aceleci ve hırsı olmadığını yavaş yavaş ve doğru işleri yapmak için ilerlemek istediğini söylüyor.

Kariyer yolculuğunda aldığı ödüller

Kariyer yolculuğunda aldığı ödüller.

‘3.Jetix Çocuk Ödülleri’ 2008 yılında ‘Selena’ dizisi ile ‘En Sevilen Aktris’

‘3. Jetix Çocuk Ödülleri’ 2008 yılında ‘Selena’ dizisi ile ‘En Sevilen TV Dizisi’

‘4.Jetix Çocuk Ödülleri’ 2009 yılında ‘Selena’ dizisi ile ‘En Sevilen Aktris’

‘4. Jetix Çocuk Ödülleri’ 2009 yılında ‘Selena’ dizisi ile ‘En Sevilen TV Dizisi’

‘6.Elle Style Ödülleri’ 2016 yılında ‘Elle Style Yılın Kadın Oyuncusu’