Simay Barlas Aziz Dizisinden Sonra Açıldıkça Açıldı! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Simay Barlas Aziz Dizisinden Sonra Açıldıkça Açıldı! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Ekranların son dönem ses getiren dizileri arasında yer alan Aziz gündem olmaya devam ediyor. Aziz dizisinde Efnan rolüne hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas, verdiği pozlar ile adeta gündem oldu. Ünlü oyuncu sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizide Efnan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Simay Barlas yaptığı paylaşımlar ile olay oldu. Yetenekli oyuncu Simay Barlas paylaştığı cesur fotoğraflar ile hayranlarından tam not aldı.

Simay Barlas adeta olay oldu

İzleyici ile buluşan Aziz dizisinde Efnan karakteri dikkat çekti. Merakla beklenen Aziz dizisi ilk bölümünden itibaren izleyicilerden tam not almayı başardı. Yetenekli oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Aziz dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor. Bunun dışında dizide Simay Barlas Efnan karakterine hayat veriyor. Yetenekli oyuncu Simay Barlas sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Yaptığı son paylaşımlar ile gündeme gelen Simay Barlas yeteneği dışında güzelliği ile de ön plana çıktı.

Simay Barlas son paylaşımı ile olay oldu

İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan Aziz dizisi kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Bunun dışında dizide Efnan karakteri büyük yankı uyandırdı. Bunun dışında güzelliğiyle olay olan ünlü oyuncu Simay Barlas yeteneği ile de ön plana çıkmayı başardı. 23 yaşında milyonları etkisi altına alan yetenekli oyuncu Simay Barlas sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Instagram hesabında 1,6 milyon takipçisi olan Simay Barlas'ın paylaşımları olay olurken yetenekli oyuncunun fotoğrafının altında düştüğü "Dün akşam bizi yalnız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ederiz" notu ise dikkatlerden kaçmadı. 1998 İstanbul doğumlu Simay Barlas, güzelliği ve yeteneği ile ön plana çıkmayı başardı. Paramparça dizisinde Öykü karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır, Zalim İstanbul gibi yapımlarda da rol aldı.