Sibel Can ve Hakan Ural'ın Oğlu İki Kadınla Yakalandı! Sibel Can'ın Oğlu'nun İki Kadınla Görüntüleri Sızdı..

Sibel Can ve Hakan Ural'ın Oğlu İki Kadınla Yakalandı! Sibel Can'ın Oğlu'nun İki Kadınla Görüntüleri Sızdı..

Sibel Can, bu sefer oğlu ile magazin haberlerine çıktı. Engincan Ural, iki kadınla birlikte gece saatlerinde otel önünde görüntülendi. Hal böyle olunca Sibel Can'ın bu olaya nasıl tepki vereceği merak edildi. Kadınların kameramanları tehdit ettiği ve görüntülerin yayılmamasını istediği öğrenildi.

Sibel Can, oğlu Engincan Ural'ın yaşadığı olaylarla ilgili gündeme geliyor. Program sunuculuğu yapan ünlü sanatçı, oğlunun iki kadınla yakalanması karşısında neler söyleyecek? Magazin muhabirlerine yakalanan Engincan Ural, iki kadınla beraber otele girmek isterken görüntülendi. Görüntülerken kaçmaya çalışsa da bunu başaramadı. Kadınlar ise kameramanları tehdit etti. Görüntülerin yayılmasını istemediklerini ve belirterek yüzlerini çekmemelerini söyledi. Sibel Can'ın görüntülere tepkisi nasıl oldu? Ünlü sanatçı böyle bir olayla adının anılmasıyla ilgili bir şey söyledi mi merak ediliyor.

Sibel Can Oğluna Kızacak!

Sibel Can'ın oğlu ile gündeme gelmesinin yanı sıra, iki kadınla kaçamak yaptığı iddiaları ile gündemde olması büyük şok etkisi yarattı. Sanatçının oğluna çok kızacağı belirtiliyor. Kendisinin sanatını icra ederken oğlunun ise bu tarz magazinsel olaylarla adından söz ettirmesi Sibel Can'ı sinirlendirmiş olabilir.

Otele Bıraktığını Söyledi

Kızları otele bıraktığını ve kendisinin kalmak için gelmediğini belirten Engincan Ural, böylelikle asılsız iddiaların önüne geçmeyi başardı. Kendisi hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Ancak Sibel Can'dan henüz bir açıklama gelmediği belirtiliyor.