Şeyma Subaşı Eski Kocası Acun Ilıcalı'yla Tekrar Bir Arada! İkili Tekrar Barıştı mı?

Şeyma Subaşı Eski Kocası Acun Ilıcalı'yla Tekrar Bir Arada! İkili Tekrar Barıştı mı?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yıllar sonra barıştı mı? İkilinin tekrar evleneceği iddia edildi. Kızları Melisa'nın da dahil olmasıyla üçü birlikte yaşayabilir. Peki Acun bu konu hakkında neler söyledi? Şeyma Subaşı'nın velayetle ilgili paylaşımı gündem olmuştu. Şimdi ise barışma iddiaları ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile barıştığı iddia edildi. Velayetle ilgili verilecek karara ilişkin düşüncelerin paylaşan Şeyma Subaşı, dikkatleri üzerine çekmişti. Onun söylediklerine göre kızının velayeti kendisinde kalmalıydı. Annesi olduğu için böyle bir savunmada bulunan Şeyma Subaşı, velayete ilişkin düşüncelerini bu şekilde ifade etti. Ancak ikilinin hali hazırda barıştığı belirtiliyor.

Barışma İddiaları Doğru mu?

Acun ve Şeyma'nın barıştıklarına yönelik iddia henüz kanıtlanmadı. İkilinin görüştüğü biliniyor ancak kızlarının haricinde barışmak ve tekrar evlenmek için görüştükleri düşünülmemekte. Dolayısıyla Şeyma Subaşı'nın velayeti almak adına istekli davranması normal.

İlişkileri Devam Ediyor

Her iki ismin de ilişkileri devam etmekte. Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile ilişkisi sürüyor. Aynı şekilde Şeyma Subaşı da Meeodo ile birlikte. Dolayısıyla aşk hayatları devam ediyorken bir araya gelip evlenmeleri gibi bir durum olamaz. Acun Ilıcalı'dan da herhangi bir resmi açıklama gelmediği için gündeme düşen asılsız bir haber olarak göze çarpıyor. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ise gelmiş olduğu İstanbul'da kızının velayeti için uğraşmakta.