Şeyma Subaşı Ayrılık Sonrası Eridi Bitti! Şeyma Subaşı'nı ne Kızı Nede Acun Tanıyabildi!

Şeyma Subaşı Ayrılık Sonrası Eridi Bitti! Şeyma Subaşı'nı ne Kızı Nede Acun Tanıyabildi!

Şeyma Subaşı'nın yeni imajı herkesi şaşırttı. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa bir süredir İstanbul'daydı. Kızını görmeyen gelen Subaşı'nın görünümü olay oldu. Acun bile bu duruma şaşırdı ve tepki gösterdi. Eğer iddialar doğru ise ortalık yıkılacak. Şeyma neden böyle bir imaj yaptı?

Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Mısırlı sevgilisi ile ilişki yaşadığı ilk zamanlarda hakkında çok fazla haber yapılmıştı. Hakkında asılsız haberlerin durmaksızın artması üzerine medya mensuplarına karşı tavır aldığı biliniyor. Mısırlı sevgilisinin milyarder olmadığı ve yalan söylediği iddiaları basında yer alınca ikilinin bir anda ayrıldığı da ortaya çıkmıştı. Daha sonra tekrar barıştılar ve bunu fotoğrafla kutladılar. Şeyma Subaşı'nın İstanbul'daki yeni imajını görenler ise bu duruma anlam veremedi.

Bambaşka Biri Oldu!

Şeyma Subaşı büyük değişikliğe uğradı. Kendisinin yeni imajı takipçileri tarafından ilginç karşılandı. Acun Ilıcalı'nın da bu imajı görüp yorumladığı iddia ediliyor. Kızı Melisa'yı görmek için İstanbul'a gelen ünlü isim, yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası çok fazla tepki aldı. Pek çok kişi bu imajı beğenmedi.

Kızıyla Vakit Geçiriyor

Kızı Melisa'ya da vakit ayırmayı ihmal etmeyen Subaşı, dünyayı gezerken bir yandan da kızıyla da iletişim kuruyor. Zaman zaman onu da gezdirdiği bilinmekte. Ancak Acun'un isteği üzerine kızı bir süredir babasının yanında yaşıyor.