Şevket Çoruh Yeni Projelerini Açıkladı! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu?

Şevket Çoruh Yeni Projelerini Açıkladı! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu?

15 senedir ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde diziden birçok oyuncunun ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrıca dizi severler, Şevket Çoruh'un kadroya veda edip etmeyeceğini merak ediyor. Detaylar...

Önceki yıl ünlü oyuncu Şevket Çoruh, Baba Sahne’yi kurduğu ve elde ettiği geliri tiyatro salonu açmak için kullanmıştı. 15 sezondur Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, tekrardan tiyatro sahnelerinde yer almaya başladı. Ünlü oyuncu böylece sosyal medyada da gündem oldu.

Şevket Çoruh yeni projeleri ile adeta gündem oldu!

Şevket Çoruh yeni projeleri ile adeta gündem oldu! Bol ödüllü Baba Sahne’nin muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”, hasretle beklediği seyircilerinin önüne bir sürprizle çıkıyor. Bundan sonrasında iki farklı cast ile sahnelenecek olan “Bir Baba Hamlet” için Şevket Çoruh’a, yaz ayları boyunca Günay Karacaoğlu eşlik ediyor.

Gülenay Çoruh, televizyon dünyasına adım attı!

Gülenay Çoruh, televizyon dünyasına adım attı! Şevket Çoruh’ un kızı Gülenay Çoruh da babası gibi kendisi de setlere adım atıyor.  Ağustos ayı boyunca birçok yerde oyun sahneleyecekler. Babası gibi oyuncu olarak değil ama reji ekibinde yer almakta olan Gülenay Çoruh, Yalancı ve Mumları dizisiyle anlaştı. İleride babası gibi kamera önüne geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor ama Yalancı ve Mumları dizisinin Projesinde ikinci yönetmeni olarak yakında sete çıkacak.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncular belli oldu

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncular belli oldu. Baba Şevket Çoruh ise yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde televizyon ekranlarında yer almaya devam edecek. Arka Sokaklar dizisi için 15. sezonu Erler Film ile anlaşma yapan ünlü oyuncu, yıllardır Mesut Komiser karakteri ile ekranda ve akıllara da canlandırdığı bu rolü ile geçmiş durumda. Arka Sokaklar dizisinin ise 16.sezonunda iki ünlü oyuncu, Yüsra Geyik ve Onur Bay kadroda yer almayacak.