Serenay Sarıkaya Suskunluğunu Bozdu! Esip Gürlemeye Geliyor!

Serenay Sarıkaya Suskunluğunu Bozdu! Esip Gürlemeye Geliyor!

Serenay Sarıkaya dizilerde uzun zamandır gözükmemeye başladı. Özellikle pandemi döneminden sonra ekranlarda sıklıkla gözükmemeye başladı. Uzun süreden sonra bomba gibi geri dönmeye hazırlanıyor.

Serenay Sarıkaya oynadığı her dizide rolüyle oldukça kişileri kendine sevdiren oyuncu olarak yer aldı. Uzun süreden beri gözükmemesiyle birlikte hayranları da onu ekran başında görmeyi özledi. En son dizisi olarak 2017 Fi yayınlanmasıyla birlikte dizi projesinde yer almamıştı. Ayrıca dijital dizi olmasıyla birlikte oldukça fazla izleyici kitlesine de ulaşım sağlamıştı.

Serenay Sarıkaya Yeni Projesi

Serenay Sarıkaya pandemi sürecinde hiçbir proje de yer almayarak uzun bir dinlenme sürecine girdi. Film sektöründe istenilen bir boyutta olmadığı için bunları da ertelemek zorunda kaldı. Netflix yeni projesi için gelerek tekrardan dizi hayatına dönüyor.

Şahmeran dizisiyle hayranlarına bulaşarak buradaki özlemi gidermek istiyor. Netflix için çekilen projede rol arkadaşlığını Burak Denizle sağlıyor. Hızlı bir şekilde çalışma hayatına dönen Sarıkaya bazı nedenlerden dolayı ertelenen Alice Müzikalinde yer almak istiyor.

Serenay Sarıkaya Açıklamaları

Bununla ilgili gazetecilere de açıklama yaptı. Yeni dizisi için orijinal bir iş olduğunu dile getirdi. Ayrıca artık dinlenmeyeceğini yeterince yattım açıklamasını yaparak ekranlarda sıkça gözükeceği de belli oldu. Alice’nin provalarını başlandığını ve onu da yayınlanacağını söyledi. Bu durumla birlikte hayranlarının da uzun zaman beklemesine karşılığını görecek gibi duruyor. İlerleyen zaman içerisinde diziyle ilgili daha iyi detaylar çıkacaktır.