Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin'i Unuttu!  Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşk İle Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin'i Unuttu! Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşk İle Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi kim merak ediliyordu. Ortaya çıkan bir detay her şeyi açıkladı. Ünlü oyuncunun film yapımcısı ile sevgili olduğu öğrenildi. Merakla beklenen gelişmede Serenay Sarıkaya bir açıklama yaptı mı? Başarılı oyuncunun sevgilisi ve kendisiyle ilgili bilinmeyenler..

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir kiminle aşk yaşıyor merak ediliyordu. Çeşitli iddialar ortaya atılsa da ünlü oyuncunun aşkı resmen belgelendi. Birlikte görüntülendiği ismin film yapımcısı olduğu biliniyor. Bir süre önce Cem Yılmaz aşkı ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya, ilişkileri kısa süre içerisinde bitmiş olsa da gündemden düşmediler. Haliyle ikiliye sürekli olarak ilişkileri hakkında gelişmeler soruldu. Şimdi ise her iki ismin de farkı kişilerle olan ilişkileriyle magazin gündeminde düştüğü belirtiliyor. Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi kim?

Umut Evirgan ile Görüntülendi

Serenay Sarıkaya, Umut Evirgan ile görüntülendi. Ünlü oyuncunun film yapımcısıyla birliktelik yaşadığı belirtiliyor. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemeyen Serenay Sarıkaya, tüm iddialar hakkında suskunluğunu korudu. Ancak ikilinin aynı arabada olduğunu görenler yeni aşkın başladığını belirttiler.

Dizi Çekimlerini Sürdürüyor

Öte yandan ünlü oyuncunu dijital içerik platformlarındaki çekimleri sürüyor. Son yıllarda televizyon için iş yapmayan Serenay Sarıkaya, daha özgür ve yaratıcı olduğu gerekçesi ile dijital içerik platformlarında çalışma kararı almıştı. Televizyona reklam projelerinin haricinde çıkmadığını görüyoruz.