Serenay Sarıkaya Boş Durmuyor Şimdide O İsimle Aşk Yaşamaya Başladı!

Serenay Sarıkaya Boş Durmuyor Şimdide O İsimle Aşk Yaşamaya Başladı!

Serenay Sarıkaya'dan yeni bir aşk bombası geldi kendisiyle birkaç gün sohbet ettik ve Cem Yılmaz'a aşk dolmuştu. Umut Evirgen, Seranay Sarıkaya ile ilişkisini itiraf etti.

Melisa Şenolsun'dan yeni ayrılan Umut Evirgen'in kaleme aldığı "Seranay Sarıkaya'ya aşığız" magazin gündemine oturdu. Serenay Sarıkaya, kendisiyle ünlü komedyen Cem Yılmaz'la olan aşkını konuştuk ancak Umut Evirgen ile ilişkisi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Dün akşam bir magazin muhabirinin sorularını yanıtlamaya davet edilen Umut Evirgen, Seranay Sarıkaya ile yaşadığı yıldan beri aşk itirafı aldı.

"BU HABERLERDEN BIKTIM"

Her hareketi olay olan Serenay Sarıkaya'nın bir süredir Melisa Şenolsun'dan ayrılan Umut Evirgen ile ilişkisi olduğu söyleniyor. Seranay Sarıkaya'ya Umut Evirgen'le önceki deneyimi sorulduğunda Sarıkaya, "Hayır arkadaşım, dediğin gibi bunlar suçlama.

"SERENAY SARIKAYA İLE AŞIĞIZ''

Dün gece partiden çıkarken görüntülenen Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya, kendisini takip eden gazetecilere "Serenay'a aşığız" dedi. Umut Evigan ve Serene Sarekaya isimli iki ünlüye dikkat eden bir gazeteci, herkesin merak ettiği bir sevgili misiniz? Bu soruyu sordu. Görüntü vermek istemediklerini söyleyen Umut Evirgen, "Serenay Sarıkaya'ya aşığız" yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya, daha önce "Umut Evirgen'e aşık olduğu" ifadesini yalanlayarak, "Haberlerden bıktım" dedi. Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösteriliyor ve hayatları pek çok kişi tarafından konuşuluyor. (Teve2)