Seren Serengil'den Hadise'ye Cevap Gecikmedi! Reza ile İlişkisini mi Kanıtlayacak?

Seren Serengil'den Hadise'ye Cevap Gecikmedi! Reza ile İlişkisini mi Kanıtlayacak?

Hadise'den gelen açıklama büyük ses getirmişti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü sanatçı, Seren Serengil'in iddialarına dayanamamıştı. Ancak Seren Serengil hem Hadise hem de Reza için şaşırtıcı şeyler söylemeye devam ediyor.

Seren Serengil, Hadise'nin taciz edildiğine yönelik açıklamasına yanıt verdi ve önemli sözler söyledi. İkili arasındaki gerilim gün geçtikçe artıyor. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulmakta. Seren Serengil, gündemi sarsacak bazı açıklamalar yaptı.

Seren Serengil Ne Söyledi?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Serengil: "Beyaz gömlek, beyaz sayfa aman biz kadınlar susmayın diye bütün ahlaklı, terbiyeli, düzgün yaşayan kadınları arkanıza almaya kalkmayın. Çünkü o ahlaklı, tertemiz yaşayan kadınların temsilcisi siz olamazsınız. Hiç kimsenin size hiçbir şantaj, tehdit yaptığı yok. Çünkü yarın her şeyiniz her yerde çıkacak diye, zaten daha önce de çıktı diye panik halindesiniz. Panik halindeki hallerinizi zaten sevgilinizle mesajlarınızda dile getirmişsiniz. 'Reza yayın yasağı aldır. Reza haberler çıkarsa intihar ederim. Avukatını gönder Reza. Teşekkür ederim yayın yasağı aldırmışsın Reza deyip." dedi

Hadise Ne Demişti?

Hadise, hakkındaki iddialara daha fazla dayanamayarak "Ben her şeyden önce bir kadınım, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım" açıklamasını yapmıştı.