Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan Açıldıkça Açıldı! Serdar Ortaç Dayanamayıp Son Sözü Söyledi!

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan Açıldıkça Açıldı! Serdar Ortaç Dayanamayıp Son Sözü Söyledi!

Chloe Loughnan, İstanbul'a geldi ve iddialı pozlarla adından söz ettirdi. Çeşitli reklam çekimleri için cesur pozlar vermek durumunda kaldı. Serdar Ortaç ile haciz gerilimi yaşayan ünlü ismin işine odaklandığı ve modelliğe devam ettiği öğrenildi. İşte Chloe Loughnan'ın güncel fotoğrafları...

Bir dönem Serdar Ortaç ile evli kalan Chloe Loughnan, modellik işiyle uğraşıyor. Çeşitli çekimler için farklı şehirlere yolculuk ettiği bilinmekte. Son olarak İstanbul'a geldi ve burada bazı çekimlere imzasını attı. Ancak paylaştığı fotoğraflar oldukça cesurdu. Kimi zaman iç çamaşırsız fotoğraflarda da yer aldığı görüldü. Çekimlerin yanı sıra Serdar Ortaç ile yaşadıkları da gündemdeydi.

Fotoğrafları Nefes Kesti

Chloe Loughnan'ın fotoğrafları takipçilerinin nefesini kesti. Güzelliğiyle ortalığı adeta kasıp kavuran ünlü model, çekimler bittikten sonra farklı işler için yolculuğuna devam edecek. Modellik yaptığı için zaman zaman mekan değişikliği için seyahat edebiliyor. Eski eşi ile ilgili yaşadığı bir gelişme ise dikkatleri üzerine çekmişti.

Ortaç'ın Evine Haciz Gönderdi!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, nafaka ödemediği gerekçesi ile evinde hacizle karşılaştı. Yaşadığı bu durum sonrasında sosyal medyadan isyan etti. Eski eşi Chloe Loughnan'ın anlayışlı davranmadığını iddia etti. İkili arasında yaşanan haciz gerginliği ne zaman son bulur bilinmiyor. Ancak görünen o ki eski eşler birbirinden haz etmiyor.