Seranay Sarıkaya ve Hande Erçel Paylaşımı Olaylı Bitti! Sosyal Medya Fena Karıştı! Bakalım Kim Kazandı!

Seranay Sarıkaya ve Hande Erçel Paylaşımı Olaylı Bitti! Sosyal Medya Fena Karıştı! Bakalım Kim Kazandı!

Son günlerde Hande Erçel ve Seranay Sarıkaya gündemden düşmüyor. Sosyal medya da paylaşılan bir paylaşım yüzünden ortalık fena karıştı. Seranay Sarıkaya mı kazandı? Hande Erçek mi kazandı?

Sen Çal Kapımı dizisi sezon finalinde Maldivler`e gitmiş olan iki oyuncu; Hande Erçek ve Kerem Bürsin sevenlerine birlikte olduklarını duyurmuşlardı. İkiliden gelmiş lan bu şok haber ağızları açık bırakırken; Kerem Bürsin`in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya`yı unutamadığı yönünde iddialar gündeme düştü.


Seranay Sarıkaya Dikkatleri Üzerine Çekti!
Bir çok kişi tarafından sevilerek takip edilen Hande Erçel geçmiş olduğumuz günlerde Kerem Bürsin ile birlikte mutlu yaşadıklarını gösteren  bir paylaşım yaparak; ağızları açık bırakmıştı. Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından büyük bir paylaşım yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Pişti Oldular Sosyal Medya Karıştı!
Bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapılarak; "Hande Erçek ve Serenay Sarıkaya`nın kıyafet piştisi.... Sizce kim daha iyi taşımış?" sözlerini paylaştı. Bunun ardından hayranları konuya binlerce yorum yaptı. Serenay Sarıkaya`ya gelen yorumlar çok daha fazla olurken; Hande Erçel için bir seveni " Sen kimsin ki Serenay Sarıkaya`nın tahtını sallayasın?" yorumunda bulundu. Bunun ardından ise bir Hande Erçel hayranı "Hande Erçek bir dünya markasıdır! Serenay Sarıkaya ise Hande Erçel`in giymiş olduğu bir kıyafetle gündeme geliyor. Hande Erçel`in her hamlesi bir ayrı olay" paylaşımında bulundular.


Sessizliğini Korudular!
Hande Erçek ve Serenay Sarıkaya için sosyal medya kullanıcıları birbirine girerken; ikilinin bu konu hakkında sessizlikleri sürmeye devam ediyor. Her ikisine de ayrı ayrı çok yakışmış olan kıyafeti sizce en iyi kim taşımış, kime daha çok yakışmış?