Sen Çal Kapımı Ekibi Bir Araya Geldi! Hande Erçel ve Kerem Bursin Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Sen Çal Kapımı Ekibi Bir Araya Geldi! Hande Erçel ve Kerem Bursin Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

FOX TV ekranlarında yaz sezon ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisi eylül ayında izleyicisine veda etti. 2 yaz üst üste izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi dünya üzerindeki yankısını sürdürmeye devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinin Türkiye'de bitmesinin ardından dünya üzerinde dizi etkisini sürdürmeye devam ediyor. Birçok ülkede gösterime giren Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bursin ve Hande Erçel de yabancı hayranlarından ilgi görüyor. Başta arkadaş olduklarını söyleyen Hande Erçel ve Kerem Bursin son dönemlerine doğru sevgili olduklarını açıkladı. Ardından Maldivler tatili ile birlikte Hande Erçel ve Kerem Bursin'in sevgili oldukları resmen ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin, ilişkileri hakkında konuştu

İlk etapta sessiz sedasız ilişkilerini yaşamaya devam eden Hande Erçel ve Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı isimli dizinin final yapması ile birlikte değişik projelerde yer almaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin ilişkileri hakkında açıklama yaparak mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşadıklarını dile getirdi. Çok fazla göz önünde olmamayı tercih eden ikili özel hayatları dışında iş hayatları ile da çokça gündeme geliyor. Hande Erçel, Kerem Bursin ile olan ilişkisinden dolayı şanslı olduğunu, birbirlerini anladıklarını ve ilişkilerinin huzurlu olduğunu aksetti.

Maya Başol, Hande Erçel ve Kerem Bursin ile bir araya geldi

Sosyal medyada paylaşımlar yapan Hande Erçel magazin gündemine bomba gibi düştü. Son olarak Kerem Bursin ve Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde Kiraz karakterine hayat veren Maya Başol ile bir araya geldi. Yetenekli küçük oyuncu Maya Başol, Kerem Bursin ve Hande Erçel ile kucaklaştığına dair anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bunun ardından Hande Erçel de sosyal medya hesabından Maya Başol ile paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Hande Erçel’in ardına sevgilisi Kerem Bursin de keyifli anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımlar ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü.