Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan İkilisi Evleniyor mu? Berk Ata'dan Açıklama Gecikmedi!

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan İkilisi Evleniyor mu? Berk Ata'dan Açıklama Gecikmedi!

Sosyal medyanın en çok sevilen isimleri arasında yer alan Selin Yağcıoğlu, kısa sürede birçok takipçiye ulaştı. Tanıttığı markalar dışında tarzı ile de çok beğenilen Selin Yağcıoğlu hakkında birtakım iddialar ortaya atıldı. Selin Yağcıoğlu’nun eski sevgilisi Berk Atan ile barışıp barışmadığını şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Selin Yağcıoğlu, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada fenomen olan Selin Yağcıoğlu, tarzı ile de binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Bir süre önce Berk Atan ile sevgili olan Selin Yağcıoğlu, ayrılık haberini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Bunun ardından ikilinin birbirini sosyal medya hesaplarından silmeleri dikkatlerden kaçmadı.

İkili ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu olan Berk Atan, kısa süre önce Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bunun ardından birlikte tatile çıkan ikili hayranları tarafından da çok yakıştırıldı. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan’ın kısa sürede evlenmesi gerektiğini dile getirdi. Bunun ardından Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, Berk Atan’dan ayrıldığını açıkladı. Selin Yağcıoğlu’nun ardından Berk Atan’dan da aynı hamle geldi. Böylelikle ikili ilişkilerini noktaladıklarını açıklamış oldu. Bu haber karşısında çok şaşıran Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu hayranları ayrılık nedenini merak ediyor.

İddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı

Kimi iddialar Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan ikilisinin tekrardan barıştığını söylüyor. Alınan bilgiler neticesinde ikiliden böyle bir açıklama gelmez iken iddialarında asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu durum ile alakalı Selin Yağcıoğlu herhangi bir açıklama yapmadı. Aynı şekilde Berk Atan’da iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama ile gündeme gelmedi. Fakat sosyal medyadan yapılan yorumlar ise Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu ikilisinin barışması yönünde. Sosyal medyada çok sevilen Selin Yağcıoğlu’nun özel hayatı hakkında herhangi bir açıklama yapmıyor olması da merak duygusunu bir hayli arttırdı. Yağcıoğlu hayranları sosyal medya fenomeninin mutlu olmasını istediklerini söyledi.