Seda Bakan'dan Aylar Sonra İtiraf Geldi! 6 Aydır Koku Alamıyor!

Seda Bakan'dan Aylar Sonra İtiraf Geldi! 6 Aydır Koku Alamıyor!

Seda Bakan, bundan 6 ay önce virüse yakalanmıştı. Virüse yakalandıktan sonra koku duyusunu kaybetti. Koku alamadığını belirten ünlü oyuncu, virüsü atlatmasına rağmen aylar sonra dahi koku alamadığı ortaya çıktı.

Başarılı ve güzel oyuncu Seda Bakan, anne olduktan sonraki süreçte ailesiyle daha çok vakit geçiriyor. Hatta bu yüzden diziden dahi ayrıldı. Ünlü isim, en son dışarıda görüldü. Öyle sözler sarf etti ki hayranları kulaklarına inanamadı. Sporu elden bırakamayan ve daima hareketli kalmaya çalışan Seda Bakan'ın başına gelenler bu kadarı da olmaz dedirtti. İşte Seda Bakan'ın ağzından yaşananlar...

Seda Bakan Koku Alamıyor!

Seda Bakan, 6 ay kadar önce virüse yakalanmıştı. Virüse yakalandıktan sonra koku sorunu baş göstermişti. Virüsü atlattı ancak koku sorunuyla baş başa kaldı. Çünkü başarılı oyuncunun hala koku alamadığı biliniyor. Pek çok kişinin birkaç ay sonra düzelen koku sorunu, Seda Bakan'da hala düzelmedi. Bu sorunu dile getirerek yakın zamanda doktora gitmeyi düşündüğünü açıkladı. 

Mucize Doktor'dan Çabucak Ayrılmıştı!

Mucize Doktor dizisinde beklenmedik şekilde ayrılarak hayranlarını üzen Seda Bakan, bu hareketiyle şok etkisi yaratmıştı. Dizide başrol karakterlerinden birini canlandırdığı için kendisinin ayrılması düşünülmüyordu. Ancak beklenmedik olay gerçekleşti ve diziyle olan bağlantısını sonlandırdı. O günden bugüne farkı bir yapımda oynamadı. Bu nedenle Seda Bakan'ın bir süredir ailesiyle beraber vakit geçirmeye odaklandığı ve sağlığına dikkat ettiği biliniyor.

Virüse Yakalandıktan Sonra Diziden Ayrılmıştı

Dikkat çeken bir nokta ise Seda Bakan'ın diziden ayrılmasında en önemli etkenin virüse yakalanması olduğu idi. Bu konuya çok fazla dikkat çekilmese de ünlü oyuncu yeni doğum yaptığından ailesine virüs bulaştırmak istemedi. Daha sonra diziye veda ederek evinde vakit geçirmeye başladı. Bir süre daha çalışmayacağı düşünülüyor. En azından virüs hafifleyene kadar oyuncunun evde dinleneceği ve ailesiyle ilgileneceği bilinmekte.

Kardeşler Payı ile Tanındı

Seda Bakan'ın en fazla tanındığı dizi ise Kardeşler Payı idi. Bu dizide Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile beraber oynadı. Sonrasında farklı projelerde de yer alarak ününe ün kattı.