Sadakatsiz Burak Sergen'in Nişanlısından Üzücü Paylaşım!

Sadakatsiz Burak Sergen'in Nişanlısından Üzücü Paylaşım!

Sadakatsiz dizisinin Burak Sergen'i bir süredir hastanede tedavi altında. Entübe olan ünlü oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal'dan bir açıklama geldi. Sosyal medya paylaşımı yapan genç kadının söyledikleri oyuncunun hayranlarını üzdü.

Sadakatsiz dizisinde oynamakta olan Burak Sergen, geçtiğimiz hafta entübe edilmişti. Başarılı oyuncunun virüse yakalandıktan sonra solunumda sıkıntı çektiği biliniyordu. Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra entübe kararı verildi. Daha rahat nefes alması için alınan bu kararda ünlü oyuncunun tedavisi sürüyordu. Ancak nişanlısının yaptığı paylaşım yürekli bir kez daha burktu. Sosyal medya hesabı üzerinden içini döken Nihan Ünsal, paylaşımı ile Burak Sergen takipçilerinin dikkatini çekti.

Nihan Ünsal'dan Üzen Paylaşım!

Nihan Ünsal, nişanlısı Burak Sergen'in hastanedeki son durumundan sonra bir paylaşımda bulundu. Adeta içini döken Nihan Ünsal, eski hayatını geri istediğini açıkladı. Burak Sergen ile olan mutlu birlikteliklerine vurgu yaparak şu an yaşadığı hayatın kendisi için ne kadar zor olduğunu ifade etti. Bambaşka bir hayat yaşadığını da belirtti. Eski hayatına bu kadar fazla özlem duyması Burak Sergen hayranları tarafından takdirle karşılandı. İçini dökmekte olan ünlü ismin nişanlısı, bu açıklamalardan sonra destek mesajları aldı.

Paralel Evrende Gibi Hissediyor!

Eski güzel hayatına geri dönmek istediğini belirterek şu an adeta paralel evrendeki kendisini yaşadığını söyledi. Pek çok kişi Burak Sergen'in sağlık durumunun artık iyileşmesini istiyor. Ünlü ismin entübeden çıkarak sağlığına kavuştuğu haberlerini dört gözle bekliyorlar. Sadakatsiz dizisinin vazgeçilmez oyuncusunun bir an önce sağlıklı olarak ekran karşısına çıkması isteniyor.

Hayranları İyileşmesini Bekliyor

Sadakatsiz setindeki arkadaşları da virüse yakalanmıştı. Ancak onlar bir hafta sonra iyileşti ve set hayatına geri döndü. Burak Sergen'in de aynı şekilde set hayatına geri dönmesi ve hayranlarının karşısına çıkması o kadar çok isteniyor ki kelimelerle anlatılamaz. Çok talihsiz bir anda virüse yakalanan ünlü ismin sağlık durumu hakkında güncel bir açıklama bekleniyor. Ailesi, nişanlsıı ve hayranları oyuncunun sağlığıyla ilgili en ufak gelişmeyi dahi takip etmekte. Umarız en kısa sürede solunum yollarındaki sıkıntı düzelir.