Pelin Masterchef'e Öfke Kusarak Veda Etti! Masterchef'ten Resmi Açıklama Geldi!

Pelin Masterchef'e Öfke Kusarak Veda Etti! Masterchef'ten Resmi Açıklama Geldi!

Ekranların en çok sevilen yarışmaları arasında yer alan Masterchef Türkiye 2021 bu hafta elenen kişiyi açıkladı. Her hafta çok iyi rekabetleri ekranlara taşıyan Masterchef Türkiye 2021 yarışması elenen isim ile izleyicileri şaşkına çevirdi. Elenen kişi yarışmada duygu dolu konuşma yaparak milyonları ağlattı. İşte haberin tüm detayları...

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Masterchef Türkiye 2021 izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her hafta farklı konuları ekranlara taşıyan Masterchef 2021 yaşanan eğlenceli dakikalar ile de gündem oldu. Heyecanlı yarışmalara bir yenisini daha ekleyen Masterchef Türkiye yarışmanın sonunda elenen ismi de açıkladı. Pazar akşamı o isim belli oldu.

Masterchef elenen ismi açıkladı

Her hafta ekranlara gelen Masterchef Türkiye yarışması izleyicilerden tam not alıyor. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta ekranlara veda edecek isim de belli oldu. 3 takım oyununun ardından eleme potasına dahil olan 6 isim yarışmada kalabilmek için bireysel dokunulmazlık adına yarıştı. Yarışmacılar yeni bir mücadeleyi imza atarak bu hafta yaratıcılık sınavı yaptı. Bu mücadelenin ardından ekranlara veda edecek yarışmacı ise merak söz konusu oldu. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef Türkiye yarışması her hafta zorlu mücadeleyi ekranlara taşıyor.

Yarışmacılar elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşırken bu hafta mücadelelerde kıran kırana sürdü. Yarışmada bir hafta daha kalıp finale yaklaşmak isteyen yarışmacılar birbiriyle kıyasıya yarıştı. Oynanan 3 takım yarışmasının ardından eleme potasına 6 isim girdi. Bu kişiler ise elenmemek için yarışta. Danilo Şef tarafından hazırlanan imza tabağında başarılı okunan 2 yarışmacı önümüzdeki hafta da mücadelesine devam edecek.

Pelin Masterchef yarışmasına veda etti

28 Kasım Pazar akşamı eleme gecesi ile ekranlara gelen Masterchef Türkiye üzücü bir eleme gerçekleştirdi. Oynanan 3 takım oyununun ardından 6 yarışmacıdan 3'ü elenmekten kurtuldu. Kalan üç yarışmacı ise Araz, Safanur ve Pelin oldu. Danilo Şef imza tabağı ile birlikte potadan birinci çıkardı. Safanur birinci olurken Pelin ve Araz arasındaki mücadele ise devam etti. Ardından Pelin yarışmaya veda eden isim oldu. Yarışmaya yedeklerden katılan Pelin herkese ayrı ayrı teşekkür ederek bu platform kendisi için zor olduğunu fakat her gün savaştığını dile getirdi. Arkadaşlarından daha zor aşamalardan geçtiğini söyleyen Pelin buraya kadar gelmenin kendisi için de gurur kaynağı olduğunu kursa gidip eğitim alacağını da sözlerine ekledi. Pelin’in bu sözlerine ise Somer Şef karşılık verdi. Ardından bunun kendini mutlu edeceğini söyleyen Somer Şef kesinlikle Pelin’in mesleğin içinde olması gerektiğini dile getirdi.