Özge Özpirinçci Hakkındaki Şok Detaylar Ortaya Çıktı! Özel Hayatı Hakkındaki Sır Detayları Paylaştı

Özge Özpirinçci Hakkındaki Şok Detaylar Ortaya Çıktı! Özel Hayatı Hakkındaki Sır Detayları Paylaştı

Hayatı nasıl yorumluyor? Mesleğini çok sevdiğini söyleyen yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci, ‘istediğim insan olmak için çalışıyorum, çabalıyorum, emek veriyorum. Bu gibi dönemlerde değişimin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum" dedi. İşte haberin detayları...

Hayatımda değiştiremeyeceği şeylerin sayısı oldukça az. Bunların da zaten alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Fakat hayatında hiç yapmadığım bir şeyi yapmak istiyorum, bazı şeyleri değiştirmek istiyorum’ diyor.

"Tahammül edemediğim şeyler var"

"Tahammül edemediğim şeyler var" diyerek söze başlayan Özge Özpirinçci "iş hayatım yüzünden özel hayatım, beni dışarıdan izleyen insanlara ilgi çekici geliyor. Bunu sevmiyorum açıkçası."

"Yaptığım hareketlerin, söylediğim kelimelerin, paylaştığım fotoğrafların üzerinde konuşulması beni rahatız ediyor. Çünkü sosyal medyadan beni takip eden kişilerin, beni tanıyormuş gibi yorum yapmasına tahammül edemiyorum. Hakkımda bilgi sahibi olmayan insanların konuşmasınlar rahatsızlık duyuyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü.

Özge Özpirinçci'den polis baskını açıklaması - Magazin haberleri

Yaptığı işten dolayı attığı her adımı yanlış anlamaya hevesi birçok insanın olduğuna değinerek ‘ilk başlarda kendimi sürekli doğru ifade etmeye çalıştım fakat şu an ne kadar uğraşırsam uğraşıyım karşısındakinin anlamak istediği kadar anlaşıldığımı anladım. Bu noktada uğraşmayı bıraktım.’ diyor.

‘Birinin bana onu giyme, bunu giy demesi ya da ne yapmam gerektiğin söylemesi konusunda direktifler sinirlerini bozuyor. Bu tür şeylerden hoşlanmıyorum. Ben toplum içinde gerekli kurallara uyan birisiyim. ’dedi.

"İzleyicinin gördüğü halimden uzaklaşmak istiyorum!"

‘İzleyicinin gördüğü halimden uzaklaşmak istiyorum!’ Farklı rol arayışında olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, "kariyer planı olarak farklı rollerde kariyer planlaması yapıyorum. Benim için en önemli şey oynayacağım dizinin ya da filmin hikâyesidir"

"Aksiyon ve macera gibi türlerde de oynamak istiyorum. Şu ana kadar izleyicinin gördüğü halimden uzak, dengeli, öfkeli bir kadın karakterini canlandırmanın fena düşünüyorum" dedi.