Özge Gürel Ortalığı Alev Alev Yaktı! Özge Gürel'den Resmi Açıklama Geldi!

Özge Gürel Ortalığı Alev Alev Yaktı! Özge Gürel'den Resmi Açıklama Geldi!

Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Bay Yanlış isimli dizide sergilediği performansı ile ön plana çıkan Özge Gürel, yeni projesi ile adeta gündem oldu. Yetenekli oyuncu Özge Gürel'in hayranları ünlü oyuncunun ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyordu. Beklenilen haber sonunda geldi. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Bay Yanlış dizisinden sonra inzivaya çekilen Özge Gürel, yeni projesi ile adeta gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Özge Gürel'in Bein Connect için çekilecek yeni dizisi Hayaller ve Hayatlar isimli projede yer alacağı ortaya çıktı. Bunun dışında Hayaller ve Hayatlar isimli dizide Özge Gürel hariç Serkay Tütüncü'nün kadroda yer alacağı biliniyor. Yani yetenekli oyuncu Özge Gürel ve Serkay Tütüncü Bay Yanlış isimli dizinin ardından tekrardan bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Özge Gürel, sonunda sessizliğini bozdu

Bay Yanlış isimli dizinin İtalya'da yayınlanmaya başlamasının ardından Özge Gürel, yurt dışında da yoğun ilgi gördü. Hatta yetenekli oyuncunun İtalya'da birçok reklam filminde oynadığı da ortaya çıktı. Bunun ardından Hayaller ve Hayatlar isimli dizide Özge Gürel'in başrol olarak ekranlara geleceği açıklandı. Ünlü oyuncu Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisindeki partneri de belli oldu. Serkay Tütüncü, Hayaller ve Hayatlar isimli yapımda Alaz olarak ekranlara gelecek. Yapılan açıklamalara göre Özge Gürel’in yanı sıra Hayaller ve Hayatlar isimli dizide Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Özge Özacar gibi önemli isimler de kadroda yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu gündem oldu

Serkay Tütüncü, Hayaller ve Hayatlar isimli dizide başrol olmaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu İnsanlık Suçu isimli dizideki Gökhan karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunun ardından Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteri ile kariyer merdivenlerini tırmandı. Bay Yanlış dizisinin ardından Masumiyet dizisinde İlkay karakterine hayat verdi. Yetenekli oyuncu Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisinin sona ermesinin ardından ekranlara biraz ara verdi. Ardından Serkay Tütüncü'nün Hayaller ve Hayatlar isimli bir dizi ile yeniden ekranlara döneceği ortaya çıktı. Yakında setlerin başlayacağı dizinin 2022 yılında ekranlarda olması bekleniyor.