Orman Yangınlarında Mağdur Olan Vatandaşa Burcu Özberk El Uzattı! İşte Burcu Özberk’in Takdir Edilesi Davranışı

Orman Yangınlarında Mağdur Olan Vatandaşa Burcu Özberk El Uzattı! İşte Burcu Özberk’in Takdir Edilesi Davranışı

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında bulunan Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisi ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu sosyal medyada da gündem oldu. Yetenekli oyuncu orman yangınlarından etkilenen kişilere ulaştı.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra adlı karaktere hayat veren Burcu Özberk, yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıktı. Bunun dışında Reytinglerde çok iyi giden dizinin bir sonraki sezonda ekranlarda olup olmayacağı şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca yetenekli oyuncu Burcu Özberk, Türkiye’yi saran orman yangınları hakkında birtakım açıklamalar yaptı.

Burcu Özberk orman yangınlarına sessiz kalmadı!

Burcu Özberk orman yangınlarına sessiz kalmadı! Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu olan Burcu Özberk, Türkiye’de çıkan yangınlar hakkında konuşmayı ihmal etmedi. Yetenekli oyuncu Burcu Özberk, Ege ve Akdeniz kıyılarını saran yangınlar hakkında açıklama yaparak, erdemli bir davranış sergiledi.

Alınan bilgiler neticesinde Burcu Özberk dışında Türkiye’de çıkan yangınlara birçok oyuncu da sessiz kalmadı. Halen Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisiyle gündemden bir türlü düşmeyen Burcu Özberk, zarar görenler için büyük bir bağışta bulunarak, herkesin takdirini topladı.

Yetenekli oyuncu yangında zarar gören kişilerin yanında oldu

Yetenekli oyuncu yangında zarar gören kişilerin yanında oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, yangında zarar gören kişilere yardım eli uzattı. Burcu Özberk’in yardımını sosyal medyada paylaşarak, herkesi yardıma çağırdı. Ayrıca güzel oyuncu bu davranışı ile herkesin takdirini de kazandı.

Alınan bilgiler neticesinde Burcu Özberk’in başrolünde oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden alacağı bir bölümlük ücretini yangından zarar gören kişilere bağışladı. Bunun dışında Burcu Özberk, AHBAB aracılığıyla bir ailenin tüm ev ihtiyaçlarını karşılama kararı da aldı.

Ayrıca yetenekli oyuncu Burcu Özberk’in Marmaris’e yardım kamyonu çıkardığı da iddia ediliyor. Takipçilerden, giymedikleri kıyafetleri de bölgeye ulaştırmak için çalışmalar başlattığı söyleniyor. Son Yaz dizisinin başrol oyuncusu olan Alperen Duymaz da Fethiye’deki yangın bölgesine giderek, yardıma muhtaç kişilere el uzattı.