Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show Paylaşımı Büyük Ses Getirecek!

Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show Paylaşımı Büyük Ses Getirecek!

Show TV'de ekrana gelmekte olan Güldür Güldür Show programına dair bilinmeyenler paylaşıldı. Peki ya bizleri bu noktada neler beklemekte? Onur Buldu, program hakkında öyle bir paylaşım yaptı ki görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Onur Buldu, güncel gelişmelerle birlikte sevenlerinin karşısına çıktı. Show TV programı Güldür Güldür'den ayrılmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekiyordu. Öte yandan ünlü isimle ilgili çeşitli ifadeler yanıt buluyor. Kendisinin Show TV programından ayrılması sonrasında ortaya atılan detaylar büyük ses getirdi. Peki ya şimdi hakkında neler biliniyor? İşte güncel gelişmelerle birlikte sosyal medya hesabı üzerinden programla ilgili yaptığı paylaşım haberimizde yerini alacak.

Program Hakkında Konuştu!

Onur Buldu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Güldür Güldür programının yeni sezonu için arkadaşlarına başarılar dilediği görüldü. Bu gelişme sonrasında ünlü isimle ilgili ne gibi detayların paylaşılacağı konuşuluyor. Dolayısıyla şok eden bu gelişmelerle birlikte güncel detaylar aktarılacak.

Güldür Güldür'e Başarılar Diledi

Oyuncunun Güldür Güldür Show programına başarılar dilemesi gözden kaçmadı. Bu da eski programını hali hazırda unutmadığı ve değer verdiğini gösteriyor. Kendisinin yeni projelerde yer alabilmek adına skeç programını bıraktığı bilinmekte.