Okan Bayülgen Gündemi Fena Sarstı! Okan Bayülgen O Sözler Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Okan Bayülgen Gündemi Fena Sarstı! Okan Bayülgen O Sözler Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Okan Bayülgen'in son zamanlarda popüler olan kestane balıyla ilgili sözleri gündeme damgasını vurdu. Muhabbet Kralı programında sert sözler sarf etti. Sosyal medyada bir anda yayılan bu sözler için "aptalca" yorumunu yaptı. Ünlü sunucunun konuyla ilgili yorumları dikkat çekti.

Okan Bayülgen, Haber Global kanalında sunmuş olduğu Muhabbet Kralı programında önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda sosyal medyanın dilinden düşmeyen Kestane Balı Diyarı Zonguldak sözleri gündeme damgasını vuruyor. Pek çok ünlü ve sosyal medya kullanıcısının bu sözü paylaştığı ve hatta taklit ettiği görüldü. Ancak yaşanan gelişmeler Okan Bayülgen tarafından farklı yorumlanıyor. Pek çok kişi bu yorumlama biçimini dikkatle dinledi. Zaman zaman Z kuşağı için dikkat çeken sözler sarf etse de bu sefer konu sosyal medya ile ilgiliydi. Teknolojinin aşırılığına karşı olduğunu ifade eden Okan Bayülgen, konuyla ilgili neler söyledi?

Aptalca Söz Olarak Nitelendirdi

Sosyal medyada bir anda viral olan "Kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" sözünü eleştirdi. Bu sözler, Esra Erol programında eşini aldattığı iddiasıyla yayına çıkarılan bir adamın ağzından çıktı. Okan Bayülgen ise böylesine bir sözün bir anda sosyal medyada komiklik adı altında paylaşılmasını eleştirdi. Bu kadar hızlı yayılmasının nedenini ise aptallıkla ilişkilendirdi. Aptalca olan şeylerin daha hızlı yayıldığına dikkat çekmek istedi. Başka türlü bu kadar yayılmayacağını söyledi.

Okan Bayülgen Verdi Veriştirdi!

Çeşitli konular hakkında oldukça sert konuşan Okan Bayülgen, açıklamaları sevilse de sevilmese de takip ediliyor. Dobra bir şekilde kendini ifade etmesi nedeniyle seyircilerin beğenisini kazanıyor.