Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin’i Demet Özdemir İle mi Aldattı? İddialara Yanıt Gecikmedi!

Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin’i Demet Özdemir İle mi Aldattı? İddialara Yanıt Gecikmedi!

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir yakın zamanda Oğuzhan Koç ile ilişki yaşadığını açıkladı. En son Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile sevgili olan Demet Özdemir, sosyal medyayı da en çok kullanan oyuncuların başında yer alıyor. İşte haberin tüm detayları...

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir ile fotoğraf paylaşarak ilişkilerinin iyi gittiğini söyledi. Bunun ardından yetenekli oyuncu Demet Özdemir de sevgilisi Oğuzhan Koç ile iyi bir ilişkisi olduğunu söyledi. Ardından Demet Özdemir hayranları ikilinin yakın zamanda evleneceğini iddia ediyor. Fakat Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç safhasından henüz böyle bir açıklama gelmedi.

Yağmur Tanrısevsin, Demet Özdemir’I ınstagram’dan sildi

Yağmur Tanrısevsin, Demet Özdemir’I ınstagram’dan sildi. Oğuzhan Koç ile ilişki yaşayan Demet Özdemir, Yağmur Tanrısevsin hakkında sorulan soruları yanıtlamadı. Alınan bilgiler neticesinde Yağmur Tanrısevsin hayranları, Oğuzhan Koç’un ünlü oyuncuyu aldattığını söyledi. Yani Oğuzhan Koç’un Yağmur Tanrısevsin ile birlikteyken Demet Özdemir ile görüştüğü iddia ediliyor. Konu ile alakalı net bir açıklama yapılmamak ile birlikte iki arkadaşın birbirlerini sosyal medyadan çıkarması gözlerden kaçmadı.

Yağmur Tanrısevsin kameralara takıldı

Yağmur Tanrısevsin kameralara takıldı. Geçtiğimiz günlerde yetenekli oyuncu Yağmur Tanrısevsin kameralara takıldı. Son zamanlarda yıldızı parlayan Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası isimli dizi ile dikkatleri bir hayli üzerine çekti. Hatta alınan bilgiler neticesinde Yağmur Tanrısevsin’in performansı, izleyici ekranlara kilitliyor. Kısa sürede kariyerinde iyi bir şekilde ilerleyen Yağmur Tanrısevsin, yurt dışında da birçok hayran kitlesine ulaştı.

Bunun dışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yetenekli oyuncu Yağmur Tanrısevsin, aldatılma iddialarına da net bir yanıt vermemeyi tercih etti. Hatta Demet Özdemir ile arkadaşlığını bitiren oyuncuya hayranları da büyük destek oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dünya çapında hayran kitlesine sahip olan Yağmur Tanrısevsin, şu an için sadece kariyer planları yapıyor. Ayrıca Yağmur Tanrısevsin gibi Demet Özdemir de ortaya atılan iddialara cevap vermemeyi tercih etti.