Oğuzhan Koç "Bence De Zor" Şarkısını Yayınladı! İşte O Zorluklarla Hazırladığı Parça Yayında!

Oğuzhan Koç "Bence De Zor" Şarkısını Yayınladı! İşte O Zorluklarla Hazırladığı Parça Yayında!

Oğuzhan Koç uzun zamandır bir parçası üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Sonunda sevindiren haberi hayranlarına verdi. " Bence De Zor şarkısını az önce Tüm Dijital Platformlarda Yayınladı. Oğuzhan Koç yakın zamanda bir sinema filimi de çekecek.

Başarılı oyuncu ve aynı zamanda müzik sanatçısı Oğuzhan Koç'un pek çok projeye aynı anda koşturması gerçekten de takdir edilesi bir olay. Sevilen ismin hem sinema filmiyle uğraşması hem de müziğe vakit ayırması çok seviliyor. Yakın zamanda müzik dünyasına yeni bir single parça kazandırması gündemde. Üstelik bu parçayı klibiyle beraber bugün Youtube'da yayınlayacak!

Oğuzhan Koç'tan Yeni Parça!

Oğuzhan Koç, yeni müzik parçasını sosyal medyadan duyurmaya hazırlanıyor. Klibi için özel bir çaba sarf edildiği belirtilen parçanın sözleri de bir o kadar etkileyici. Oğuzhan Koç'un bu parça için çok uğraştığı açıklandı. Şimdi ise geriye yalnızca parçayı yayınlamak kaldı. 9 Nisan Cuma günü sosyal medya ve müzik dinleme platformlarında yayınlanacak şarkıyla ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. Şarkının adı "Bence De Zor" olacak.

Sinema Filmi Hazırlıkları Devam Ediyor

Öte yandan Oğuzhan Koç'un sinema filmi için senaryo yazdığı da bilinmekte. Oyuncunun senaryoyu hazırladığı ve yakın zamanda ekranlarda oynayacak filmin çekimleri için çalışmaları sürdürdüğü biliniyor.