O Ses Türkiye'de Resmen Deprem Oldu! Ebru Güneş Ayrılıyor mu?

O Ses Türkiye'de Resmen Deprem Oldu! Ebru Güneş Ayrılıyor mu?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'den Ebru Gündeş'in ayrılacağını dair iddialar gündeme geldi. Canlı yayında hastalığı hakkında konuşma yapan Ebru Gündeş ekran başındakileri hüngür ağlattı. İşte haberin tüm detayları...

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yarışması başlamadan önce yetenekli şarkıcı Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'de olacağını söylemişti. Bunun ardından şimdi ise Ebru Gündeş'in canlı yayında sağlık sorunu açıklaması ünlü şarkıcının yarışmadan ayrılacağına dair iddiaları da gündeme getirdi.

Ebru Gündeş, sağlık problemi hakkında ilk defa konuştu

O Ses Türkiye yarışmasının son bölümünde Sıla isimli bir yarışmacı sahneye çıktı. Sağlık sorunu hakkında açıklama yapan Sıla çocukken çok az duyduğunu ardından ameliyat olduğunu ve hala net bir şekilde duyamadığını dile getirdi. Murat Boz isim müzik sektöründe kulak sorunu ile çalışmanın çok zor olduğunu söyledi. Ebru Gündeş ise kendini de böyle bir sağlık problemi olduğunu açıkladı.

Murat Boz'un lafını kesen Ebru Gündeş sol kulağında bir sorun olduğunu yüzde 20 ila 30 oranında duyma kaybının yaşandığını dile getirdi. Sahneden indiği anda uzun süre kulağının çalışmadığını söyleyen Ebru Gündeş’in yarışmadan çekileceğine dair iddialar da gündemde dolaşıyor. Gündeme gelen bu sağlık problemini ardından Ebru Gündeş severleri de bir hayli üzüldü. Dikkatleri üzerine çeken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.