O Ses Türkiye Yarışmasındaki Kavga Şaka Denildi! Fakat Perde Arkasında Gerçek Olduğu Ortaya Çıktı!

O Ses Türkiye Yarışmasındaki Kavga Şaka Denildi! Fakat Perde Arkasında Gerçek Olduğu Ortaya Çıktı!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan O Ses Türkiye yarışmasında görülmemiş bir olay yaşandı. O Ses Türkiye'de yaşananlar izleyicileri şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı olmayınca Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyaz yaptığı atak ile ekran başındakileri şaşırttı. İşte haberin tüm detayları...

Acun Medya tarafından ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmacısının 6. bölümü cumartesi günü ekranlara gelecekti. Hadise olmadan ekranlara gelmeye hazırlanan O Ses Türkiye'nin ilk bölümü ise büyük bir linç yedi. Acun Ilıcalı açıklama yaparak O Ses Türkiye jürisinin eğlenceli olması gerektiğini belirterek herkesin jüri olamayacağını söyledi. Bu zamana kadar O Ses Türkiye'de jürilik yapan kişilerin eğlenceli olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Murat Boz'u da öyle keşfettiklerini hatta yetenekli şarkıcının eğlenceli olduğunu O Ses Türkiye yarışması ile anladığını duyurdu. Bunun ardından O Ses Türkiye'de olanlar herkes şaşkına çevirdi.

O Ses Türkiye yarışmasında neler oluyor?

O Ses Türkiye'de bir yarışmacı şarkısını söyledikten hemen sonra Ebru Gündeş'i sahneye davet etti. Bunun ardından Beyaz Ebru Gündeş'i sahneden indirdi. Ne olduğunu anlamayan Ebru Gündeş ise jüri koltuğuna ilerlerken arkası döndüğü anda neye uğradığını şaşırdı.

Jüri üyeleri yarışmacıyı yaka paça dışarı attı

Arkasını döndüğü anda Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Beyaz'ın şarkı söyleyen yarışmacının üzerine yürüdüğünü gördü. Murat Boz şarkı söyleyen yarışmacı "sen bizimle dalga mı geçiyorsun?" sorusunu sordu. Bunun ardından Beyaz ise "bir daha seni burada görmeyeceğim" açıklamasını yaptı. Ebru Gündeş "çocuğu dövecekler" yorumunda bulunarak olaya müdahil oldu. Bunun ardından Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyaz'ın sinirli tavırları herkesi şaşkına çevirdi. O Ses Türkiye izleyicileri ise ciddi bir durum olmadığını savundu. Fakat jüri üyelerinin yarışmacı yaka paça dışarı atması ise şaşkınlığa neden oldu.