O Ses Türkiye Reyting Krizisi Yaşanıyor! Acun Ilıcalı O İsmi Devreye Sokuyor..

O Ses Türkiye Reyting Krizisi Yaşanıyor! Acun Ilıcalı O İsmi Devreye Sokuyor..

TV8'in programı O Ses Türkiye'de yaşanan reyting kaybı, Acun'u harekete geçirdi. Programın devam edebilmesi için jüri üyelerinde değişiklik yapacağı vurgulanıyor. Özellikle de Hadise'nin programa geri dönme ihtimali üzerinde duruldu. Acun, Hadise ile O Ses Türkiye için anlaştı mı?

O Ses Türkiye programı, bu yıl reytinglerde düşüş yaşıyor. Hal böyle olunca TV8'in sevilen programıyla ilgili bir değişiklik iddiası gündeme geldi. Jüri üyeleri arasında bulunan Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un yanı sıra bir ismin daha katılabileceği iddia edildi. Ancak o ismin Ebru Gündeş ile arası pek de iyi değil. Acun Ilıcalı, O Ses Rap'de yer alan Hadise ile görüşmelere başladı.

Hadise O Ses Türkiye'ye Dönecek mi

Sosyal medyadaki çeşitli iddialara göre Hadise'ye teklif götürüldü. Acun Ilıcalı'nın sunduğu teklife göre ünlü ismin O Ses Türkiye'ye katılma ihtimali bulunuyor. Bu nedenle de görüşmeler devam etmekte. Hadise'nin oldukça büyük bir kitlesi bulunmakta. Murat Boz ile atışmalarının yanı sıra Beyazıt Öztürk'ün de esprili dili programı tekrar yüksek reytingle buluşturabilir.

Acun Ilıcalı Program İçin Çabalıyor

O Ses Türkiye, bu sezon beklediği ilgiyi bir türlü göremedi. Program formatında bazı değişikliklerin yapılması gerekebilir. TV8 yönetimi ve Acun Ilıcalı'nın konu üzerine çalıştığı belirtiliyor. Önümüzdeki haftalarda Hadise sürprizi yaşanır ise kimseler şaşırmasın. Bakalım güzel ve başarılı şarkıcı bu teklifi kabul edecek mi?