O Ses Türkiye jürisi Ebru Gündeş Hakkında Şok Edici Gerçek Ortaya Çıktı!

O Ses Türkiye jürisi Ebru Gündeş Hakkında Şok Edici Gerçek Ortaya Çıktı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye jürisi Ebru Gündeş hakkında bir gerçek ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde bu gerçek ile birlikte Ebru Gündeş'in takipçilerinde ikiye ayrıldı.

Hatta Acun Ilıcalı'nın da şok olacağını düşündüren bu detayın Ebru Gündeş'in evinde meydana geldiği söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Sosyal medyaya aktif bir şekilde kullanan güzel şarkıcı Ebru Gündeş, O Ses Türkiye'ye katılmakla birlikte takipçileri daha da arttı. Sosyal medyanın gündemini sarsan Ebru Gündeş hakkında bir gerçek ortaya çıktı. Bu gerçeğini ardından Ebru Gündeş hayranlarını ikiye ayıran durum ise herkesi şaşkına çevirdi.

Ebru Gündeş, milyonları ikiye ayırdı

Ebru Gündeş hakkında sosyal medyadan şok paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Ebru Gündeş son evliliğini 2010'da Reza Zarrab ile yaptı. 11 yıl evli kalan Ebru Gündeş geçen mayıs ayında boşanma kararı ile gündeme gelmişti. Bu evliliğinden Alara adında 9 yaşında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ayrıca Ebru Gündeş'in ev içerisinde kuralları olduğu ve terlik ile dolaşılması kesinlikle karşı olduğu ortaya çıktı. Bunun dışında evinde çalışan aşçı ve temizlikçi gibi görevlerin ise ayakkabı numaralarını bağlı bulundukları şirketten talep ettiğine dair iddia herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş hakkında bu tür iddialar gündeme gelirken sosyal medyada böylece ikiye ayrıldı. Milyonları ikiye ayıran bu durum ise dengeleri değiştirdi. Bazıları Ebru Gündeş'in bu hareketini normal karşılarken kimse ise çok abartı olduğunu söyledi