O Ses Türkiye Jürileri Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı Devreye Girdi

O Ses Türkiye Jürileri Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı Devreye Girdi

O Ses Türkiye'de nadir rastlanan bir durum yaşandı. Jüri üyeleri arasındaki gerginlik izleyicileri etkiledi. TV8'de yayınlanan programda beklenmedik gelişmeler meydana geliyordu. Peki jüri üyelerinin tartışmasına Acun nasıl karşılık verdi? Acun Ilıcalı'dan müdahale geldiği belirtiliyor.

O Ses Türkiye, renkli anlara sahne oluyor. TV8'deki müzik programında zaman zaman heyecanlı anlar da yaşanmakta. Hal böyle iken son gelişmeler izleyicilerin dikkatini çekti. Müziğiyle jüri üyelerinin dikkatini çeken bir yarışmacı, jürinin birbirine girmesine neden oldu. Acun Ilıcalı da olaya müdahale etmek durumunda kaldı. Herkes yarışmacıyı kendi takımında görmek istediğini söyledi. O ise seçtiği isimle büyük kapışmaya son verdi. Peki hangi isimle çalışacağını açıkladı? Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in yer aldığı programda büyük gelişmeler yaşanmaktaydı.

Jüriler Birbirine Girdi

Remzi Fatih Tatlıdil'in söylediği parça jüri üyelerinin dikkatini çekmişti. Jüriler birbirine girince Remzi Fatih'e kimi seçeceği soruldu. O ise verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. Öncesinde Beyazıt Öztürk ile ilgili olumlu cümleler kuran isim, son anda ters köşe yaparak kimi seçtiğini açıkladı.

Oğuzhan Koç ile Çalışacak

Oğuzhan Koç'un başarılı bir sesi daha kadrosuna kattığı öğrenildi. Bu sayede jürideki konumunu biraz daha sağlama almayı başardı. Genel elemelere kadar başarılı sesleri kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Oğuzhan Koç, ikna yeteneğiyle yarışmacıyı kaptı.