Nurgül Yeşilçay'ın Kadın Cinayetleri Hakkında Yaptığı Açıklama Olay Yarattı

Nurgül Yeşilçay'ın Kadın Cinayetleri Hakkında Yaptığı Açıklama Olay Yarattı

Kadın cinayetlerinden yana büyük kaygılar duyduğunu söyleyen Nurgül Yeşilçay, neredeyse her gün bir kadının öldüğünü, buna rağmen ‘o kadının o saatte orada ne işi vardı’ gibi yorumlara çok canının sıkıldığını söyledi. İşte haberin tüm detayları...

Kadın cinayeti işleyenlerin ‘açık giyindiği için öldürdüm’, ‘sevdiğim için öldürdüm’, ‘barışmağı için öldürdüm’ demesinin can sıkıcı olduğunu söyledi.

Yeşilçay, ‘beğenmiyor öldürüyor, kadının üzerindeki baskının bir an önce kalkması gerekiyor. Kadını sıkıştıran bir toplum yerine, onu yücelten bir topluma dönüşmesi istiyorum’ dedi.

Sözlerini sürdüren Yeşilçay, ‘set olmadığı zamanlar her gün resim atölyesinde zaman geçiriyor, gün boyu resim yapıyorum. Sergide çizdiği resimlerin ana konusu ise kadın. Bunun dışında kadına dair bir şeyleri kaleme alıyorum, kadına şiddet olaylarından sonra bu sergiyi açmaya karar verdim. Bu olayları sosyal medyada paylaşmak ve üzülmek yerine sergi açarak resimlerle anlatmak istedim. Eserlerimi insanlarla paylaşarak, sesimin daha da gür çıkması için mücadelemi sürdürüyorum.’ dedi.

KENDİNİ NASIL YORUMLUYOR? BİRİNCİ AĞIZDAN NURGÜL YEŞİLÇAY

Kendini nasıl yorumluyor? Birinci ağızdan Nurgül Yeşilçay. Kendini çalışkan, disiplinli, hırslı, tutkulu biri olarak yorumluyor.

Bunun dışında karakter olarak sert bir insan olduğunu söyleyen Nurgül Yeşilçay, o an psikoloji neye hazırsa onu yaptığını, bir şey bir noktadan sonra olmuyorsa uğraşmayı bıraktığını, daha fazla mücadele vermediğini anlattı.

Oyunculuğu çok sevdiğini ve her anın tadını çıkartmaya çalıştığını, hayatın türlü sıkıntısı olduğuna değinen Yeşilçay, bunu bilip ona göre yaşadığını söylüyor. Sette çekimler dışında boş durmayı sevmediğini söyleyen Yeşilçay, boş zamanlarda bir şeylerle ilgilendiğini söylüyor.

Şöhretin kendini daha çabuk olgunlaştırdığını söyleyen Yeşilçay, ‘evrene bir mesaj gönderiyorum o mesaj bana geri geliyor. Bu noktada hayal kurmanın ne büyük bir donanım gerektirdiğini öğrendim. Artık kafama göre hayal kurmuyorum, hak ettiğim, çalıştığım hayallerin peşindeyim. ’dedi.